Winter in Voorst

Bekijk onze winterse sfeertips met knusse restaurantjes en gezellige kerstmarkten. En doe mee met onze winterse sfeer fotowedstrijd en win een fantastisch winterpakket!

 

December sfeermaand in Voorst

Proef letterlijk en figuurlijk de decembersfeer in Voorst. Of je nu wil genieten van een lekkere kop koffie of warme chocolademelk, een gezellige eindejaarborrel of van een sfeervol diner, de horeca ondernemers in Voorst hebben het allemaal voor je in huis. Ben je op zoek naar inspiratie om eigen huis en haard in decembersfeer te brengen? Steek je licht op op één van de sfeervolle kerst- en brocantemarkten. En ben je dan toch lekker aan het shoppen score dan je nieuwe kerstoutfit in één van de gezellige modezaken.

 

Proef de wintersfeer op deze locaties

Onze sfeertips

December is natuurlijk ook de tijd van gezellige en sfeervolle binnenactiviteiten zoals een concert  soms zelfs met een samenzang. Vergeet ook niet van de prachtige natuur te genieten met een sportieve buitenactiviteit. Denk dan eens aan een gezellige Christmas night walk rond een sprookjesachtig verlicht Bussloo of bind de schaatsen onder en maak een rondje op de schaatsbaan in Twello.

 

Fotowedstrijd

Heb jezelf een winters sfeervol plaatje geschoten? Doe dan mee met onze fotowedstrijd. Meer weten? Klik op de button Fotowedstrijd 

Fotowedstrijd

December activiteiten