Heet per 1 januari Landgoed Buitenpost. Een unieke groene plek waar je moet zijn geweest! Misschien wel een van de meest unieke plekken van de Gemeente Voorst.  

In 2003 was het terrein – waar je nu het florerende landgoed vindt – nog een grote kale vlakte. De 12 hectare grond werd in de jaren die volgden gestoffeerd met bomen en struiken, houtwallen en poelen. De biodiversiteit is er inmiddels geëxplodeerd! Landgoed Buitenpost biedt bezoekers een divers aanbod. Van blotevoetenpad tot de allereerste streekwinkel van Nederland en van horeca tot complete dagprogramma’s. Landgoed Buitenpost is absoluut een bezoek waard wanneer je in de Gemeente Voorst bent.

Openingstijden

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Openingstijden blotevoetenpad, winkel en kascafé: 21 maart tot 1 oktober: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. 1 oktober tot 1 november: woensdag t/m zondag van 10-17 uur. 1 november tot 21 maart: woensdag t/m zaterdag van 10-17 uur. Voor grote groepsarrangementen, voor het Natuur of Blote Voetenpad en/of horeca-arrangementen en/of vergaderingen, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook s avonds.

Locatie