Koop Lokaal!

Het is een lastige tijd voor ondernemers, maar zij hebben creatieve oplossingen bedacht en staan dus alsnog voor jou klaar! Bekijk hieronder welke retail- en horecaondernemers meedoen met koop lokaal.  Wanneer we de lokale ondernemers in deze tijd ondersteunen, kunnen zij blijven bestaan en kan je na de lockdown ook weer bij je favoriete winkel terecht. Wees loyaal, koop lokaal!

Koop, Bestel & Reserveer Lokaal!

Veel horeca ondernemers hebben initiatiefrijke oplossingen bedacht om toch die lekkere maaltijd te verzorgen of om je producten thuis te bezorgen. Steun de lokale ondernemers door lokaal te bestellen en te reserveren. Bekijk hieronder de mogelijkheden van verschillende bezorgservices. Genietend van een heerlijke maaltijd, steun je ook nog de lokale ondernemer. Dat is pas een win-win!

Horeca bestelservice

Ondernemen in Coronatijd

Voor de horeca is de coronacrisis een regelrechte nachtmerrie. Eigenaren van bijvoorbeeld cafés en restaurants mogen al heel lang geen klanten ontvangen. Zij moeten al hun creativiteit aanwenden om nog een beetje omzet te genereren. 

Rudi Hofman sprak voor het Voorster Nieuws met drie bekende gezichten uit het Voorster horecawereldje. Zij blijven ondanks alle tegenslagen vertrouwen op een goede afloop.

Lees hier verder

Koop lokaal winkeliers

Helaas kan je nog niet je favoriete winkel binnenlopen, maar er is veel mogelijk. Veel ondernemers hebben een eigen website of Facebook pagina. Bel of stuur je favoriete ondernemer een mailtje of een appje. Ze ontvangen je met open armen en helpen je graag verder. Hieronder lees je welke winkels en dienstverleners deze extra service voor je aabieden.

Bestel- bezorgservice winkeliers

Thuisblijftips

In deze gekke periode wordt er van ons allemaal gevraagd om thuis te blijven. Voor de gezondheid van onze naasten, houden wij ons hier natuurlijk zo goed mogelijk aan. Om deze tijd thuis een stukje gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal thuisblijftips voor jullie op een rij gezet. Zo ontdek je de gemeente Voorst en de Veluwe vanuit huis.

Bekijk de thuisblijftips

Maatregelen coronavirus

In belang van de volksgezondheid heeft de Nederlandse overheid maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Overal geldt dat mensen 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Lees hieronder alle informatie die je moet weten over het coronavirus.

Meer informatie over het coronavirus