Koop Lokaal!

Het is een lastige tijd voor ondernemers, maar zij hebben creatieve oplossingen bedacht en staan dus alsnog voor jou klaar! Bekijk hieronder welke retail- en horecaondernemers meedoen met koop lokaal.  Wanneer we de lokale ondernemers in deze tijd ondersteunen, kunnen zij blijven bestaan en kan je na de lockdown ook weer bij je favoriete winkel terecht. Wees loyaal, koop lokaal!

#ikkooplokaal

Jij ook? Steek de lokale ondernemers een hart onder de riem door de ikkooplokaal-poster voor je raam te hangen. De ikkooplokaal-poster download je hieronder of vind je op de achterkant van het Voorster Nieuws. Deel via #ikkooplokaal en #bezoekvoorst jouw lokale aankoop en de ikkooplokaal-poster op jouw raam! Zo verspreiden we de oproep gezamenlijk. Doe mee en maak kans op een (h)eerlijke prijs samengesteld door lokale ondernemers! De winnaar wordt bekend aan het einde van de campagne in week 14. Zorg dat je daarvoor je foto hebt gedeeld op social media of hebt ingestuurd naar bezoek@voorst.nl.

Wees loyaal, koop lokaal!

Download de poster!

Koop, Bestel & Reserveer Lokaal!

Veel horeca ondernemers hebben initiatiefrijke oplossingen bedacht om toch die lekkere maaltijd te verzorgen of om je producten thuis te bezorgen. Steun de lokale ondernemers door lokaal te bestellen en te reserveren. Bekijk hieronder de mogelijkheden van verschillende bezorgservices. Genietend van een heerlijke maaltijd, steun je ook nog de lokale ondernemer. Dat is pas een win-win!

Horeca bestelservice

Koop lokaal winkeliers

Vanaf 3 maart mag je je favoriete winkel weer binnenlopen. Denk er nog wel even aan je bezoek van tevoren aan te kondigen door een afspraak te maken. Dit kan door te bellen, mailen, whats-appen of je via een shoprooster op hun website aan te melden. Hieronder vind je een overzicht van winkels en dienstverleners en hoe je daar je afspraak maakt. Het gebruik maken van bestel-, bezorg- en afhaalserice is in veel gevallen ook nog steeds mogelijk.

Winkeliers overzicht

Samenwerken en nieuwe activiteiten bedenken credo van ‘Ribhouse’, De Kribbe en ‘Pitch&Putt’

Rudi Hofman sprak voor het Voorster Nieuws online met de eigenaren van de drie bekende horecabedrijven in de gemeente Voorst. Marjan Vonk, Bas van Roosmalen en Elisabeth Honderslo wachten met smart totdat zij weer normaal gasten mogen verwelkomen.

 

Lees hier verder

Thuisblijftips

In deze gekke periode wordt er van ons allemaal gevraagd om thuis te blijven. Voor de gezondheid van onze naasten, houden wij ons hier natuurlijk zo goed mogelijk aan. Om deze tijd thuis een stukje gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal thuisblijftips voor jullie op een rij gezet. Zo ontdek je de gemeente Voorst en de Veluwe vanuit huis.

Bekijk de thuisblijftips

Maatregelen coronavirus

In belang van de volksgezondheid heeft de Nederlandse overheid maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Overal geldt dat mensen 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Lees hieronder alle informatie die je moet weten over het coronavirus.

Meer informatie over het coronavirus