Koop Lokaal!

Het is een lastige tijd voor ondernemers, maar zij hebben creatieve oplossingen bedacht en staan dus alsnog voor jou klaar! Bekijk hieronder welke retail- en horecaondernemers meedoen met koop lokaal.  Wanneer we de lokale ondernemers in deze tijd ondersteunen, kunnen zij blijven bestaan. Wees loyaal, koop lokaal!

Reserveer Lokaal!

Met het ingaan van nieuwe maatregelen moeten de horecaondernemers helaas al om 17.00 uur hun deuren sluiten. Opnieuw wordt hierdoor een beroep op hun creativiteit gedaan. Zo hebben een aantal van hen hun lunch-en dinerkaart samengevoegd. Denk er wel aan dat je bij een bezoek aan de horeca nog steeds een coronatoegangsbewijs nodig hebt. 

Klik op 'horeca bestelservice' en bekijk het actuele aanbod van de horecaondernemers in de gemeente Voorst.

Bestelservice Horeca

Koop lokaal winkeliers

In november zijn de regels aangescherpt en moeten alle winkels anders dan supermarkten hun deuren om 17.00 uur sluiten. Ook doe je bij je winkelbezoek je mondkapje op. Houd er ook rekening mee dat hoe kleiner de winkelvloer is hoe minder mensen er tegelijk binnen mogen zijn. Het kan dus voorkomen dat je even op je beurt moet wachten. 

 

Winkelen in Voorst

Wees Loyaal, koop lokaal

Rudi Hofman heeft voor het Voorster Nieuws de afgelopen weken verschillende ondernemers gesproken over hoe zij zich staande houden. Een overzicht van deze eerder gehouden interviews lees je hieronder.

Maatregelen coronavirus

In belang van de volksgezondheid heeft de Nederlandse overheid maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Met ingang van 3 november is o.a. de regel om 1,5 meter afstand te houden weer ingesteld. Vanaf 6 november gaan de mondkapjes weer op en geldt het coronatoegangsbewijs op meer plekken dan alleen horeca en culturele sector. 

Lees hieronder meer over de huidige regelgeving.

Meer informatie over het coronavirus