Koop Lokaal!

Het is een lastige tijd voor ondernemers, maar zij hebben creatieve oplossingen bedacht en staan dus alsnog voor jou klaar! Bekijk hieronder welke retail- en horecaondernemers meedoen met koop lokaal.  Wanneer we de lokale ondernemers in deze tijd ondersteunen, kunnen zij blijven bestaan en kan je na de lockdown ook weer bij je favoriete winkel terecht. Wees loyaal, koop lokaal!

Reserveer Lokaal!

Met het verder versoepelen van de maatregelen krijgen de horeca ondernemers meer ruimte om meer gasten op hun eigen locatie te ontvangen en hen een heerlijk avondje uit te bezorgen. Denk er wel aan dat je vanwege de nog geldende regels wel van te voren je tafel moet reserveren. Kies je restaurant uit de lijst hieronder.

Totaaloverzicht Horeca

Koop lokaal winkeliers

Sinds eind april mag je je favoriete winkel weer zonder afspraak binnenlopen. Houd er wel rekening mee dat hoe kleiner de winkelvloer hoe minder mensen er tegelijk binnen mogen zijn. Het kan dus voorkomen dat je nog even op je beurt moet wachten. 

Het gebruik maken van bestel-, bezorg- en afhaalserice is vaak ook nog steeds mogelijk.

 

Overzicht winkeliers

Lachende gezichten bij The Hangar, Koffie Café Thuis en Brodazz Beach; laatste twee hebben nieuws!

Het is bijzonder hoe optimistisch veel horecaondernemers in de gemeente Voorst weten te blijven ondanks de voor hen zo zware coronatijd. Rudi hofman sprak voor het Voorster Nieuws met Joost Rissewijck, Bas Timmer en Jolanda verwoerd

Lees hier verder

Wees Loyaal, koop lokaal

Rudi Hofman heeft voor het Voorster Nieuws de afgelopen weken verschillende ondernemers gesproken over hoe zij zich staande houden. Een overzicht van deze eerder gehouden interviews lees je hieronder.

Maatregelen coronavirus

In belang van de volksgezondheid heeft de Nederlandse overheid maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Overal geldt dat mensen 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Lees hieronder alle informatie die je moet weten over het coronavirus.

Meer informatie over het coronavirus