Horeca bestelservice

Ondanks dat hun tafels ongedekt zijn en de terrassen weer open mogen, blijven de horeca ondernemers voor jullie de heerlijkste gerechten koken. Dus of je nu je diner zelf afhaalt of laat bezorgen, jij bent verzekerd van een gemakkelijke maar bovenal gezellige en smaakvolle avond!

 

Voorster horeca ondernemers

Steun je favoriete restaurant door je lievelingsmaaltijd af te halen of aan huis te laten bezorgen. Bekijk hieronder het overzicht van de horeca ondernemers met een afhaal- of bezorgservice. 

Brasserie Kriebelz
Van donderdag tot en met zondag bezorgservice beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Brasserie restaurant Korderijnk sinds 1916
Bezorg- en afhaalservice alle dagen van de week beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Café De Hamer
Afhaalservice beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Maak kennis met...

Marieke, horecaondernemer in hart en nieren. Ze is echt een mensenmens en runt haar zaak vanuit de overtuiging ‘gezelligheid kent geen tijd’.

Het voelt als thuiskomen 
Het maakt niet uit of je komt voor een kop koffie, borrel of diner: je bent altijd welkom. Er wordt gewerkt met verse producten en de zelf gemaakte koekjes voor bij de koffie is iets waar gasten graag voor terugkomen. Café de Hamer is een no-nonsense eetcafé voor iedereen die graag ‘thuis wil komen’.

Maak kennis met ondernemer Marieke van Norel 
“Twello is zo’n leuk dorp! De gemoedelijkheid die het dorp zo kenmerkt, voel je ook als je Café de Hamer binnenstapt. Ik wilde altijd al mijn eigen zaak hebben, dat dit uiteindelijk in Twello is is fantastisch. Het is een fijne plek en er zijn steeds meer vaste gasten. Ik wil dat mensen zich thuis voelen, of je nou op klompen of in driedelig pak binnenstapt. Het moet een fijne plek zijn.”

Café de Hamer

Café, eetcafé de Groot
Afhalen mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Chinees restaurant Dynasty
Afhalen mogelijk, graag eerst telefonisch bestellen.
Kijk voor meer informatie op hun website.

De Klaarbeek
Afhalen mogelijk.
Kijk voor meer informatie op hun fb-pagina.

De Kribbe
Zaterdag en zondag geopend voor koffie & lekkers to go.
Kijk voor meer informatie op hun website en fb-pagina.

De Waardige Waard
Do t/m zo bezorgservice in Twello beschikbaar. 
Kijk voor meer informatie op hun website

Maak kennis met...

Iedereen is welkom in de Waardige Waard. De gezelligste plek in Twello, waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner.

Tafelen met een wow-effect 
Wanneer je komt koffiedrinken, borrelen of tafelen bij de Waard ben je zeker van gezelligheid en heerlijk eten. Ondernemer Margreet runt de zaak al ruim 20 jaar en dat doet ze iedere dag met liefde, dat merk je in de betrokkenheid bij haar gasten. Daarnaast staat er een geweldige chef in de keuken die samen met zijn team twee keer per jaar zorgt voor een nieuwe verrassende kaart. Het zijn altijd mooie en heerlijke gerechten met een wow-effect.  

Maak kennis met ondernemer Margreet Rupert  
“Ik krijg regelmatig complimenten over ons personeel. Blijer kun je me niet maken! Je probeert je enthousiasme en passie voor het vak over te brengen op anderen. We werken met een team dat goed begrijpt wat het horecavak inhoudt en het vooral ontzettend leuk vindt. Ik voel me gewaardeerd, gasten vinden het prettig om bij de Waardige Waard te komen en wij vinden het fantastisch om hen een fijne beleving te bezorgen.” 

De Waardige Waard

Golfpark De Breuninkhof
Do t/m zo Take away
Kijk voor meer informatie op hun website.

Hofstede de Middelburg/Brodazz Beach
Op zaterdag afhaal- en bezorgservice.
Kijk voor meer informatie op hun fb-pagina.

Koffie Café Thuis
Elke vrijdagmiddag 12.00 - 16.30 Koffie (&koek) to go
Kijk voor meer informatie op hun fb-pagina.

Maak kennis met...

Koffie Café Thuis, de naam zegt het al! Het koffie café van ondernemer Jolanda is een plek waar je je thuis voelt. Zowel op het terras als binnen vind je verschillende gezellige zitjes. Strijk hier zeker eens neer voor het huisgemaakte gebak en een hele goede kop koffie.

Steengoede koffie en verse producten 
Maar ook voor een lunch ben je bij Koffie Café Thuis aan het juiste adres. Alles is vers en wordt met liefde bereid. Een goede plek dus om even bij te komen of gezellig je middag te spenderen. Ook een fijne plek om te werken, als je het thuiswerken even zat bent of met collega’s wilt overleggen of vergaderen.

Maak kennis met ondernemer Jolanda Verwoerd 
“Ik vind het belangrijk dat mensen de warmte ervaren zodra ze binnenstappen. Er is altijd tijd voor een praatje en echt contact. Natuurlijk hebben we ook een hele mooie kaart. We zijn niet voor niets een koffie café. We hebben veel speciale koffies, verschillende soorten bonen uit diverse landen en streken van over de hele wereld. Geen koffiedrinker? Dan bestel je bijvoorbeeld heerlijke verse theesoorten, milkshakes en smoothies bereid met verse kruiden, fruit en groenten. Ook voor een smakelijke en sfeervolle (kinder) high tea moet je bij ons zijn, daar maken we altijd echt iets leuks van! En heb je iets te vieren, loop gewoon eens binnen. Dan kijken we of we iets voor je kunnen betekenen.”

Medja Makan
Bezorgservice. Kijk voor meer informatie op hun website.

Meadow op het Deventer Stadsstrand 
MeadowToGo
Kijk voor meer informatie op hun fb-pagina.

Multi activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo
Coffee to go en snacks to go mogelijk.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Mykonos Twello
Afhaal- en bezorgservice beschikbaar.
kijk voor meer informatie op hun website.

Restaurant Intens
Bezorg- en afhaalservice beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Restaurant Pijnappel
Pijnappel-take-away op donderdag tot en met zondag.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Maak kennis met...

Medja Makan, geniet van de authentieke Molukse en Indische keuken, ondernemers Jet en René bereiden de meest heerlijke hapjes en gerechten uit de authentieke Molukse en Indische keuken.

Dit doen ze met ontzettend veel passie en zowel voor groepen vanaf tien personen als voor kleine huishoudens. Iedereen kan dus kennismaken met hun fantastische kookkunsten. Jet en René werken alleen met verse producten en dat proef je gelijk! Alle bestellingen worden binnen de Gemeente Voorst ook nog eens thuisbezorgd. Eet smakelijk!

Maak kennis met ondernemers Jet en René Manuputty 
“We leerden de kooktechnieken van onze moeders en oma’s en werken met mooie familierecepten. Er zijn nog veel mensen die de Molukse / Indische keuken niet kennen. Maar als ze eenmaal onze Terong (aubergine in kokossaus) geproefd hebben willen ze dat absoluut vaker eten. Ook de Rendang (pittig gekruid rundvlees) valt altijd in de smaak, net als de saté van kip of varken, of de vegetarische variant.”

Restaurant Take Off
Vrijdag t/m zondag bezorg- en afhaalservice beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Restaurant Taverne
Taverne Take Away op vrijdag, zaterdag en zondag.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Restaurant 't nieuwe Diekhuus
Woensdag t/m zondag bestel-/afhaalservice beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Maak kennis met...

Smaaksensaties en een waanzinnig uitzicht! Fine dining. Daarvoor moet je bij ’t Nieuwe Diekhuus zijn. Op de lunch- en dinerkaart staan de mooiste gerechten die het bijna onmogelijk maken om te kiezen.

Tip van ondernemer Jeffrey: kies altijd het chefs menu! In de keuken staan fantastische chefs die de ware smaaksensaties creëren. Maar niet alleen voor een geniale foodbeleving ben je bij ’t Nieuwe Diekhuus op het juiste adres. Ook het uitzicht over het IJssellandschap is waanzinnig! In de zomer strijk je neer op één van de terrassen en in de winter geniet je in het sfeervolle restaurant van het uitzicht dankzij de enorme raampartij. Parkeren doe je trouwens recht voor de deur.

Maak kennis met ondernemer Jeffrey Fuhler 
“In 2018 nam ik het Diekhuus over van de vorige eigenaar en doopte het om tot ’t Nieuwe Diekhuus. Alles is namelijk volledig vernieuwd. Het is een sfeervol modern restaurant en we werken met een geweldig team. Iedereen heeft zo veel passie voor het vak! Met de seizoenen meekoken, op zoek naar de meest unieke wijnen, nieuwe dingen uitproberen. Dat past bij ons. Vanuit die passie komt altijd een steengoed menu. Alles wordt ambachtelijk bereid, we kopen veel lokaal en halen groenten en fruit uit onze eigen tuin. Eigenlijk moet je hier gewoon lekker komen zitten en 4, 5 of 6 gangen bestellen, met de beste wijnen erbij en lekker genieten. Je moet al genoeg keuzes maken in het leven, dus laat je verrassen en geniet.”

Het Nieuwe Diekhuus

Ribhouse Texas Voorst 
Afhaal- en bezorgservice beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op hunwebsite.

Strandhuys de Enk
Coffee to go mogelijk
Kijk voor meer informatie op hun fb-pagina.

Swinckels in Twello
Vanaf  12 februari  afhaalmogelijkheid  'Swinckels thuis'.
Kijk voor meer informatie op hun website

The Hangar 
Bezorg- en afhaalservice mogelijk.
Kijk voor meer informatie op hun website.

Wegrestaurant De Kar
Dagelijks Take Away Service van 16.00-21.00 uur (online bestellen).
Kijk voor meer informatie op hun website.

Bestel lokaal - Horecaondernemers