Thuisblijftips

In deze gekke periode wordt er van ons allemaal gevraagd om thuis te blijven. Voor de gezondheid van onze naasten, houden wij ons hier natuurlijk zo goed mogelijk aan. Om deze tijd thuis een stukje gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal thuisblijftips voor jullie op een rij gezet. Zo ontdek je de gemeente Voorst en de Veluwe vanuit huis.

 

Koop, Bestel & Reserveer Lokaal!

Het zijn lastige tijden voor ondernemers. Veel ondernemers moeten maatregelen treffen en moeten noodgedwongen hun bedrijf sluiten. Ondernemers hebben initiatiefrijke oplossingen bedacht om toch die lekkere maaltijd te verzorgen. Steun de lokale ondernemers door lokaal te bestellen en te reserveren. Bekijk hieronder de mogelijkheden van verschillende bezorgservices. Zo helpen we elkaar!

Bestel lokaal!

Virtuele tour Ruine de Nijenbeek

Breng een digitaal bezoekje aan deze 13e eeuwse ruine aan de IJssel. Deze ruine was vroeger onderdeel van een groot slot en bleef tot aan de Tweede Wereldoorlog intact. Achter deze ruine verschuilt dus een lange geschiedenis met veel verhalen. Ontdek deze allemaal vanaf je eigen bank tijdens deze virtele tour!

Volg de tour!

Uit in huis

Even je benen strekken & Bingo mee!

Tijdens deze lockdown hebben we allemaal het wandelen ontdekt. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en zoek je naar spelelement tijdens je wandeling? Download dan onze bingokaart en kijk of je in 1 wandeling alle onderwerpen kunt afvinken en fotograferen. Natuurlijk mag je je foto naar ons mailen. Wie weet zie je je foto terug op onze social media pagina. Deze uitdaging kent geen verliezers, je beloning is het genieten van de prachtige omgeving en een heerlijke frisse neus! 

Download hier je bingokaart

Leesvoer voor op de bank - Ontdek meer over de rijke geschiedenis en natuur & landschappen van de gemeente Voorst

Kleurplaat IJsselvallei

Het IJssellandschap is ieder seizoen opnieuw een plaatje. Voor schilder Jan Voerman was de IJssel ook een grote bron van inspiratie. Maak nu jouw eigen schilderij van het prachtige IJssellandschap via deze kleurplaat van de IJsselbiënnale! 

Hoe ziet jouw IJssellandschap eruit? Download hieronder de kleurplaat en droom ondertussen weg bij het prachtige IJssellandschap.

Download de kleurplaat

Coronavirus

Ook in Voorst hebben we te maken met de maatregelen voor het Coronavirus. Naast de horeca ondernemers hebben nu ook veel winkeliers hun deuren voor een periode moeten sluiten.  De 1,5 meter afstand regel blijft ook nu nog steeds belangrijk!, óók in de winkels. Bekijk het overzicht op de website van de Rijksoverheid met winkels en voorzieningen die open kunnen blijven. Veel ondernemers bieden je hun bestel- en bezorgservice aan. We hebben alle informatie voor je op een rij gezet. Maar de ontwikkelingen gaan snel, dus de informatie op deze site kan daardoor niet actueel zijn. We rekenen op je begrip. ​

Actuele informatie en openingstijden