Wil u genieten van rust, ruimte en natuur in een sfeervolle authentieke plattelandsomgeving? Dan ben bij Kampeerhoeve Bussloo aan het juiste adres.

Kampeerhoeve Bussloo is een sfeervolle kampeerhoeve met ruime plaatsen, luxe sfeervol toiletgebouw met vloerverwarming, prachtige wandel en fiets omgeving aan de rand van IJssel en de Veluwe en recreatieplas- natuurgebied Bussloo op loop afstand,  Apeldoorn en de Hanzesteden Deventer en Zutphen op fietsafstand.  Knooppuntenroutes vanaf de camping. Op loopafstand van de camping: viswater, een golfbaan, pitch en putt, zwemwater en wellness Thermen Bussloo.

Op de kampeerhoeve zijn 10 Camperplaatsen op twee verschillende locaties. Uiteraard kan je ook met de camper op het kampeerterrein tussen de caravans staan. Kampeerhoeve Bussloo is voor campers het hele jaar geopend.

Wil je  graag op de camping verblijven maar heb je geen eigen caravan of tent? Dit is geen enkel probleem! Beleef een unieke kampeerervaring in één van de Camping Pods. De Pods staan op een ruime plaats en zijn sfeervol ingericht

 

 

Locatie