We mogen weer!

Je hebt de QR code gescand, bedankt voor je medewerking! We mogen weer met volle zalen genieten van de gezelligheid van alle restaurants. Geniet van je bezoek aan een van de gastvrije ondernemers en bekijk hieronder alvast welke ondernemer je de volgende keer een bezoekje brengt.

 

Voorster horeca ondernemers

Alle horeca-ondernemers staan weer volledig voor jullie klaar. Bekijk hieronder het overzicht van de horeca ondernemers in de gemeente Voorst!

Maak kennis met...

Marieke, horecaondernemer in hart en nieren. Ze is echt een mensenmens en runt haar zaak vanuit de overtuiging ‘gezelligheid kent geen tijd’.

Het voelt als thuiskomen 
Het maakt niet uit of je komt voor een kop koffie, borrel of diner: je bent altijd welkom. Er wordt gewerkt met verse producten en de zelf gemaakte koekjes voor bij de koffie is iets waar gasten graag voor terugkomen. Café de Hamer is een no-nonsense eetcafé voor iedereen die graag ‘thuis wil komen’.

Maak kennis met ondernemer Marieke van Norel 
“Twello is zo’n leuk dorp! De gemoedelijkheid die het dorp zo kenmerkt, voel je ook als je Café de Hamer binnenstapt. Ik wilde altijd al mijn eigen zaak hebben, dat dit uiteindelijk in Twello is is fantastisch. Het is een fijne plek en er zijn steeds meer vaste gasten. Ik wil dat mensen zich thuis voelen, of je nou op klompen of in driedelig pak binnenstapt. Het moet een fijne plek zijn.”

Café de Hamer

Maak kennis met...

Smaaksensaties en een waanzinnig uitzicht! Fine dining. Daarvoor moet je bij ’t Nieuwe Diekhuus zijn. Op de lunch- en dinerkaart staan de mooiste gerechten die het bijna onmogelijk maken om te kiezen.

Tip van ondernemer Jeffrey: kies altijd het chefs menu! In de keuken staan fantastische chefs die de ware smaaksensaties creëren. Maar niet alleen voor een geniale foodbeleving ben je bij ’t Nieuwe Diekhuus op het juiste adres. Ook het uitzicht over het IJssellandschap is waanzinnig! In de zomer strijk je neer op één van de terrassen en in de winter geniet je in het sfeervolle restaurant van het uitzicht dankzij de enorme raampartij. Parkeren doe je trouwens recht voor de deur.

Maak kennis met ondernemer Jeffrey Fuhler 
“In 2018 nam ik het Diekhuus over van de vorige eigenaar en doopte het om tot ’t Nieuwe Diekhuus. Alles is namelijk volledig vernieuwd. Het is een sfeervol modern restaurant en we werken met een geweldig team. Iedereen heeft zo veel passie voor het vak! Met de seizoenen meekoken, op zoek naar de meest unieke wijnen, nieuwe dingen uitproberen. Dat past bij ons. Vanuit die passie komt altijd een steengoed menu. Alles wordt ambachtelijk bereid, we kopen veel lokaal en halen groenten en fruit uit onze eigen tuin. Eigenlijk moet je hier gewoon lekker komen zitten en 4, 5 of 6 gangen bestellen, met de beste wijnen erbij en lekker genieten. Je moet al genoeg keuzes maken in het leven, dus laat je verrassen en geniet.”

Het Nieuwe Diekhuus

Voorster Horecaondernemers - Waar ga jij de volgende keer optimaal genieten?

Maak kennis met...

Iedereen is welkom in de Waardige Waard. De gezelligste plek in Twello, waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner.

Tafelen met een wow-effect 
Wanneer je komt koffiedrinken, borrelen of tafelen bij de Waard ben je zeker van gezelligheid en heerlijk eten. Ondernemer Margreet runt de zaak al ruim 20 jaar en dat doet ze iedere dag met liefde, dat merk je in de betrokkenheid bij haar gasten. Daarnaast staat er een geweldige chef in de keuken die samen met zijn team twee keer per jaar zorgt voor een nieuwe verrassende kaart. Het zijn altijd mooie en heerlijke gerechten met een wow-effect.  

Maak kennis met ondernemer Margreet Rupert  
“Ik krijg regelmatig complimenten over ons personeel. Blijer kun je me niet maken! Je probeert je enthousiasme en passie voor het vak over te brengen op anderen. We werken met een team dat goed begrijpt wat het horecavak inhoudt en het vooral ontzettend leuk vindt. Ik voel me gewaardeerd, gasten vinden het prettig om bij de Waardige Waard te komen en wij vinden het fantastisch om hen een fijne beleving te bezorgen.” 

De Waardige Waard

Maak kennis met...

Bij het Hof van Bussloo voel je je direct welkom zodra je binnenstapt. Het restaurant – die je vlakbij de recreatieplas vindt – biedt voor ieder wat wils. Van huisgemaakte tomatensoep tot verse coquilles en alles daartussen.

Een sfeervol hapje eten voor jong en oud 
Van huisgemaakte tomatensoep tot verse coquilles en alles daartussen. Ondernemersechtpaar Pascale en Robert-Jan en hun team runnen hun mooie bedrijf met ontzettend veel passie en liefde voor hun vak. Dat maakt dat iedereen zich welkom voelt. Naast een sfeervol restaurant met aangrenzend terras is er een mooie ruimte met privé terras die exclusief afgehuurd kan worden voor bijvoorbeeld besloten feesten en partijen, maar die ook zeer geschikt is voor de zakelijke markt.

Maak kennis met ondernemer Pascale Vlessert en Robert-Jan Schuitemaker  
“Echt iedereen komt hier, van 0 tot 100. Dat ontstaat door de laagdrempeligheid die we zo belangrijk vinden. Iedereen voelt zich hier thuis, of het nu voor een kop koffie en huisgemaakte taart of een diner is. Daarnaast is de kwaliteit gewoon goed. We willen altijd achter de kwaliteit kunnen staan en weten waar de producten waarmee we werken vandaan komen. Alles is puur en vers, dat proef je. We verzinnen ook vaak ter plekke leuke acties en er ontstaan geregeld mooie samenwerkingen met gasten of mede ondernemers binnen de gemeente. Dat soort dingen gebeuren onder andere dankzij leuke ontmoetingen bij het Hof van Bussloo.”

Hof van Bussloo

Maak kennis met...

Koffie Café Thuis, de naam zegt het al! Het koffie café van ondernemer Jolanda is een plek waar je je thuis voelt. Zowel op het terras als binnen vind je verschillende gezellige zitjes. Strijk hier zeker eens neer voor het huisgemaakte gebak en een hele goede kop koffie.

Steengoede koffie en verse producten 
Maar ook voor een lunch ben je bij Koffie Café Thuis aan het juiste adres. Alles is vers en wordt met liefde bereid. Een goede plek dus om even bij te komen of gezellig je middag te spenderen. Ook een fijne plek om te werken, als je het thuiswerken even zat bent of met collega’s wilt overleggen of vergaderen.

Maak kennis met ondernemer Jolanda Verwoerd 
“Ik vind het belangrijk dat mensen de warmte ervaren zodra ze binnenstappen. Er is altijd tijd voor een praatje en echt contact. Natuurlijk hebben we ook een hele mooie kaart. We zijn niet voor niets een koffie café. We hebben veel speciale koffies, verschillende soorten bonen uit diverse landen en streken van over de hele wereld. Geen koffiedrinker? Dan bestel je bijvoorbeeld heerlijke verse theesoorten, milkshakes en smoothies bereid met verse kruiden, fruit en groenten. Ook voor een smakelijke en sfeervolle (kinder) high tea moet je bij ons zijn, daar maken we altijd echt iets leuks van! En heb je iets te vieren, loop gewoon eens binnen. Dan kijken we of we iets voor je kunnen betekenen.”

Koffie Café Thuis

Meer inspiratie