De Verborgen Tuinen van Bert Loman


Aan de rand van het dorp Voorst vind je de Verborgen Tuinen van Bert Loman. In de beslotenheid van de tuin met zijn verrassende hoekjes en doorkijkjes is het  goed toeven. Dit jaar is het thema Inclusiviteit, elk mens heeft recht op een veilig bestaan!

Naast de kleurrijke borders geniet je van objecten van natuurlijke materialen  gemaakt door Bert Loman en drie bijzondere exposities. In juni keramiek van Janny van der Veen, in juli schilderijen van Carel Velthoen en in juli en augustus bijzondere sculpturen van Wouter Bloemendal.

In 2018 besloot Bert Loman te stoppen met het openstellen van zijn Verborgen Tuinen. Na ruim twee jaar exposeren op allerlei locaties, is zijn tuin nu weer open om plaats te bieden aan tijdelijke exposities. 

In 2022 is de tuin weer open als expositie tuin. Het thema van dit jaar is “Inclusiviteit”: elk mens heeft recht op een veilig bestaan. Vandaar dat € 2 van het entreebedrag  ten goede komt aan de vluchtelingen uit Oekraïne. Ook de baten van de verkoop worden daar aan afgedragen.

Op vertoon van je entreebewijs ontvang je bij het koffie- en theehuis ’t Momentje een gratis kopje koffie of thee.

Prijzen

  • € 5,00

Locatie