Buitenpost


Een kleine samenleving waar de natuur met vriendelijke en vrije hand regeert. Een unieke groene plek waar je moet zijn geweest! Misschien wel één van de meest unieke plekken van de Gemeente Voorst.  

Bezoek landgoed Buitenpost voor een ontspannen beleving in het groen. Eet seizoensgebonden gerechten van eigen oogst en laat je verrassen door eigen wijnen en lokale bieren in de Bar. Overnacht op minicamping Buitenpost en koop je lokale en duurzame producten in de Streekwinkel. Zin in iets meer avontuur? Loop dan het Blotevoetenpad, een unieke manier om het landgoed te ontdekken. Prikkel je zintuigen en loop door de modder en voel het zand tussen je tenen. Kortom: kom het buitenleven beleven bij Buitenpost.

Openingstijden

 • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
 • Zomer openingstijden Blotevoetenpad, winkel en kascafé:
  21 maart tot 1 oktober: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Blotevoetenpad:
  wo t/m zo 10.00 -16.00 uur.
  Streekwinkel:
  wo t/m za 10.00 - 16.00 uur
  Kasrestaurant:
  ma t/m do: op aanvraag
  vr t/m zo: 12.00-20.00 uur
  Receptie: vr, za en zo: 10.00 -16.00 uur
  camping Buitenpost van 1 nov tot 1 maart gesloten

  Op https://bijbuitenpost.nl/openingstijden/ vind je de verschillende openingstijden in de najaar en winter periode (kerst- en voorjaarsvakantie)

  Voor grote groepsarrangementen, voor het Natuur of Blote Voetenpad en/of horeca-arrangementen en/of vergaderingen, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook 's avonds.

Locatie