Overnachten

Van basic tot luxueus

Overnachten kun je hier op verschillende manieren en op talloze adresjes. Van eenvoudige boerencampings en bed-and-breakfast-adressen tot luxe campings, bungalowparken en sfeervolle hotels. Gelegen midden in de bossen, op het platteland of langs de IJssel – aan jou de keus! En maar liefst drie accommodaties in de gemeente Voorst wonnen in 2019 een Zoover Award! Op zoek naar iets anders dan gewoon? Wat dacht je van slapen in een boomtent of een vliegtuigcockpit? Of boek een Veluwse hut waarin je in een authentieke bedstee slaapt. Liever iets meer luxe? In een heus kasteel overnacht je in het souterrain en ontbijt je met uitzicht op de slotgracht. Koffer al gepakt?

Uitvalsbasis meerdaags bezoek

De gemeente Voorst is de perfecte uitvalsbasis voor een meerdaags bezoek. Je kan je verblijf in de IJsselvallei combineren met een bezoek aan de Veluwe en de Hanzesteden. Door dit te combineren geniet je van nog meer cultuur, natuur en kilometers fietspaden tijdens één vakantie. Dit allemaal dankzij de unieke en prachtige ligging van Voorst en de vele accommodaties.

Bekijk alle accommodaties

Overnachten met een gouden randje

In Voorst kan je overnachten met een gouden randje. In 2018 hebben namelijk drie ondernemers binnen de gemeente Voorst de Gouden Zoover Award gewonnen. Kampeerhoeve Bussloo behoort tot een van de beste campings in Nederland. Vliegtuigsuite Teuge en Hotel Thermen Busloo eindigden beide op de eerste plaats binnen hun eigen categorie in de competitie. Benieuwd waarom de accommodaties in de gemeente Voorst zo hoog scoren? Ervaar het zelf en laat je verwelkomen door de nuchtere en gastvrije Voorstenaren!