Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Sounds of Interstellar Space

De muziek van Sounds of Interstellar Space klinkt onderzoekend, ruimtelijk en is beïnvloed door klassieke muziek, jazz en tango. Lyrische muziek vol improvisatie, met het heelal als basis voor alle composities. Groter kan je inspiratiebron niet zijn.

Sounds of Interstellar Space is een beleving: ondergedompeld worden in de mysterieuze wereld van het universum, waarbij muziek en wetenschap samensmelten. Accordeonist Rik Cornelissen, vibrafonist Vincent Houdijk en contrabassist Maciej Domaradzki, samen vormen zij TRIFID, gaan op tournee met hun nieuwe programma Sounds of Interstellar Space. Het titelstuk is geschreven op basis van recent door de NASA en ESA opgevangen golven in de buurt van Saturnus.

De voorstelling begint dichtbij onszelf, op Aarde. Er wordt ingezoomd op de plek waar we ons op dat moment bevinden, waar je wordt meegenomen op reis tot ver buiten de rand van ons zonnestelsel.

Spreker Djoeke Schoonenberg (bachelor Liberal Arts and Sciences en master Natuurkunde) vertelt over de sterren, planeten en de fenomenen achter de composities. En de muzikanten laten hun interpretatie klinken.

 

 

Contact

Adres:
Volkssterrenwacht Bussloo
Bussloselaan 4
7383RP Bussloo
Plan je route

Prijzen

  • € 19,54
  • Donateurs van VSB krijgen korting bij het bestellen van de kaarten. Ga naar www.soundsofinterstellarspace.nl, aangekomen op het scherm van Eventbrite, vult u promotiecode M20 in en je ontvangt dan een korting van €3,50 op het ticket.

Locatie