Tij, Tijd en Tijdelijkheid

Deze zomer is het zover. De tweede editie van de IJsselbiënnale vindt plaats: een groot internationaal evenement dat de IJsselvallei en de daarin liggende Hanzesteden voor binnen- en buitenlands publiek in de schijnwerpers zet.

Bijzondere plekken en verhalen in de IJsselvallei worden gedurende de hele zomer van 2021 verbeeld in de vorm van tijdelijke kunstwerken in het landschap. Toegankelijk, spannend, vol verbeelding en beleving vormen zij de toegangspoort tot het gebied. Samen met een rijk gevarieerd activiteitenprogramma biedt de IJsselbiënnale een boeiende ontdekkingsreis langs de mooiste rivier van Nederland. Zo zal in mei de Braziliaanse kunstenaar Henrique Oliveira zijn in zijn Londonse atelier ontworpen kunstwerk bij de oude molenruïne aan de Voorsterbeek opbouwen. inspiratiebron voor zijn kunstwerk is de Nijenbeek met haar verschillende openingen en prachtige zichtlijnen.   

De organisatie is achter de schermen druk met het samenstellen van het programma. Je kan nu al thuis op de bank bekijken welke kunstenaars dit jaar hun medewerking verlenen en misschien zo al mooie zomerplannetjes maken.

Contact

Adres:
o.a. de Halmen
Voorst
Plan je route

Openingstijden

  • dagelijks vanaf 18 juni 2021 t/m 19 september 2021om 09.30 uur

Locatie