Spectaculair internationaal autocross evenement. In verschillende klassen gaan coureurs de strijd aan om punten te verzamelen voor het Autocross Masters kampioenschap. Jaarlijks hoogtepunt: de afsluitende Superfinale op zondag.

De onverharde baan wordt speciaal voor de gelegenheid aangelegd: op de Terwoldse klei worden snelheden tot 200 km/u gehaald. Let op: nieuwe locatie!

Zowel op zaterdag als zondag wordt in 11 klassen gestart: van speciale Toerwagens tot verlaagde Kevers en complete zelfbouw Sprinters. Na drie kwalificatieronden per klasse volgen op beide dagen finales. Het weekend sluit op zondagavond af met een absoluut hoogtepunt van het weekend: in de zogenoemde Superfinale nemen de snelste drie coureurs van elke klasse het tegen elkaar op in een wedstrijd over 20 ronden.

Plaatselijke favorieten
Deelnemende coureurs zijn behalve uit Nederland ook afkomstig uit België en Duitsland. Enkele favorieten voor de prijzen komen echter niet van ver: TACO Terwolde is een van de grootste autocrossverenigingen van Nederland en brengt op eigen baan diverse titelkandidaten aan de start.

Contact

Adres:
Wedstrijdterrein Heegsestraat 13
7396 NG Terwolde
Plan je route

Openingstijden

  • zaterdag 3 juli 2021om 09.00 uur
  • zondag 4 juli 2021om 09.00 uur

Prijzen

  • € 12,50

Locatie