Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Molendag in Twello


Zaterdag 14 mei viert de Havekes Mölle Nationale Molendag. De organisatoren willen op deze dag nog eens extra benadrukken dat de Havekes Mölle vitaal is, een levend monument die het verdient om behouden te worden.

Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom bij de molen en start het feestgedruis. Kinderen kunnen in de naast gelegen weide op een stok broodbakken, muffins versieren en meedoen aan een kleurplaatwedstrijd.
Waag een kansje bij het envelop trekken waar mooie prijzen voor beschikbaar zijn gesteld door verscheidene middenstanders in Twello. Ook is er een verkoop van second hand kleding en natuurlijk verzorgen de molenaars vandaag  een rondleiding in de molen.
Aan de inwendige mens is uiteraard ook aandacht besteed. De buren van de molen zijn aan het bakken geslagen. Overheerlijke taarten en koeken. Wees er op tijd bij want uit de voorgaande jaren is gebleken dat er heel wat baktalent rondom de molen woont. Uiteraard kan daar een lekker kopje koffie, thee of een glaasje ranja bij geserveerd worden. 

Alle opbrengst en giften van vandaag gaan rechtstreeks naar onderhoud van de molen.

Contact

Adres:
Havekes Mölle
Havekes Mölle
Havekespad 13
7391 AT Twello
Plan je route

Locatie