Tango Alliado


Het Amsterdamse Tango Aliado kwartet neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de Argentijnse tangomuziek met werk van oude meesters, maar ook nieuwe composities.

Tango Aliado wil met de veelkleurigheid van de Argentijnse tangomuziek zijn publiek ontroeren. Dit Amsterdamse kwartet geeft al jarenlang concerten in binnen- en buitenland en de optredens worden altijd met groot enthousiasme ontvangen.
Het kwartet geeft een eigen draai aan de tangomuziek door hun eigen, unieke arrangementen uit te voeren. Dit zijn onder andere stukken van hun recente album El Compás, met nieuw werk van Wantenaar en Cosentino, maar ook met oudere tango’s uit het begin van de twintigste eeuw. De bevlogen, professionele musici van Tango Aliado zijn Françoise van Varsseveld, Mariken Zandvliet, Lucas Stam en Gert Wantenaar.

Laat je deze middag verrassen door zowel opzwepende dansen als intieme, tedere melodieën van onder andere Pugliese, Canaro, Salgán en Piazzolla, uitgevoerd door een uniek, gepassioneerd kwartet. Sluit je ogen en laat je meevoeren door de meeslepende klanken van de tango!

Openingstijden

  • Zondag 12 februari 2023 om 15.00 uur

Prijzen

  • € 25,00 Vrienden SCKN € 20,00. Toegangsprijs incl. koffie of thee en 1 consumptie. Reserveren gewenst.

Locatie