De vertrouwde wandel4daagse is dit jaar omgetoverd naar de 4-Dorpen-Wandel-Routes. Er zijn mooie routes uitgestippeld door en langs de dorpen Posterenk, Wilp, Bussloo en de primeur dit jaar; Wilp-Achterhoek!

  Er zijn maar liefst 5 routes in totaal. Waarvan 4x 8km en 1 bonusbikkelroute van 12,5 km ongv. Deze routes mogen naar eigen tijd (tussen zonsopkomst en ondergang) en dorp gewandeld worden. Bijv Wil je maandag om 7u in Wilp-A starten, dan is dat ok.. of liever om 10u in Wilp.. ook ok.. om 18u in Posterenk. Je kan zo lang over een route doen als je zelf prettig vind, onderweg zijn er terrasjes (let op openingstijden) bij plaatselijke ondernemers. Doordat er dit jaar geen stempelposten zijn, is er een leuke prijsvraag voor in de plaats gekomen. Lever de antwoorden na de gewandelde routes in bij een van de adressen die vermeld zijn op de ontvangen lijst. Alleen op naam "van en per" inschrijving kan je meedoen.   Inschrijving is as…

Lees verder

  Er zijn maar liefst 5 routes in totaal. Waarvan 4x 8km en 1 bonusbikkelroute van 12,5 km ongv. Deze routes mogen naar eigen tijd (tussen zonsopkomst en ondergang) en dorp gewandeld worden. Bijv Wil je maandag om 7u in Wilp-A starten, dan is dat ok.. of liever om 10u in Wilp.. ook ok.. om 18u in Posterenk. Je kan zo lang over een route doen als je zelf prettig vind, onderweg zijn er terrasjes (let op openingstijden) bij plaatselijke ondernemers. Doordat er dit jaar geen stempelposten zijn, is er een leuke prijsvraag voor in de plaats gekomen. Lever de antwoorden na de gewandelde routes in bij een van de adressen die vermeld zijn op de ontvangen lijst. Alleen op naam "van en per" inschrijving kan je meedoen.   Inschrijving is as zaterdag 5 juni in de dorpen Wilp op de markt tussen 10 en 14u, in Wilp-Achterhoek in de Theekoepel tussen 10 en 12u. en in Posterenk in de Wilpermolen tussen 10 en 12u. Je hebt kleine 14 dagen de tijd om de routes te wandelen en vragen te beantwoorden. Uiterlijk tm 19juni kun je de antwoorden inleveren. Na inschrijving kun je al meteen starten. Houd de regelgeving in acht, en wandel aan de veilige kant vd weg, zorg dat je zichtbaar bent. Veel wandel plezier!   Kantlijn: door de huidige maatregelen kan het Zozijn terrein dit jaar niet in de routes worden opgenomen. Daar word een eigen variant van de 4 daagse uitgezet.. we hopen dat we in 2022 weer -door en met- elkaar mogen en kunnen wandelen.

Lees minder

Contact

Adres:
onder voorbehoud Lathmerweg 7
7384 AD Wilp
Plan je route

Openingstijden

  • dagelijks t/m 19 juni 2021
  • Ter voorkoming van te veel mensen tegelijk bij elkaar kun je de route lopen op een tijdstip wanneer jij dat wilt .

Prijzen

  • € 5,00
  • O

Locatie