Wandel 5 daagse Posterenk, Wilp en Wilp-Achterhoek

Na een jaar afwezigheid door de Corona maatregelen heeft de organisatie voor dit jaar een corona-proof versie georganiseerd.

In 2021 wordt er weer een wandel5daagse georganiseerd door Zozijn in samenwerking met de DorpsContactpersonen en vrijwilligers van Posterenk, Wilp Achterhoek & Wilp.  
De locatie van dit evenement is op Landgoed “de Lathmer” Molenallee in Wilp.

Voor de 6de keer organiseert Zozijn dit jaar 5 sportieve dagen waarin je zelf kunt kiezen wanneer je de routes gaat wandelen. Deze mooie en uitdagende routes staan voor veel wandelplezier in de directe omgeving van Posterenk, Wilp, Bussloo en dit jaar voor het eerst Wilp Achterhoek. In een bijzonder concept en aantrekkelijk voor elke leeftijd. Het zijn ook dit jaar weer avontuurlijke wandelroutes van ong. 8 km over wandelpaden in velden, door de bossen, door onze dorpen en langs de IJssel. Door en langs mooie plekjes op landgoederen, historische gebouwen en de recreatieplas Bussloo. 

Contact

Adres:
onder voorbehoud Lathmerweg 7
7384 AD Wilp
Plan je route

Openingstijden

  • dagelijks vanaf 7 juni 2021 t/m 11 juni 2021
  • Ter voorkoming van te veel mensen tegelijk bij elkaar kun je de route lopen op een tijdstip wanneer jij dat wilt .

Prijzen

  • Onder voorbehoud:
    De kosten t/m 16 jaar zijn voor 4 avonden € 3,50 en een dagkaart kost € 1,00. Voor volwassenen zijn de prijzen € 5,00 euro en € 1,50. Dit jaar is het vooraf inschrijven alleen mogelijk via de basisscholen in de omgeving.

Locatie