Sfeerdagen op de Roode Hoeve


Voor de 7e maal organiseert de familie Keurhorst deze sfeerdagen op hun monumentale IJsselhoeve. De Tuinkamer, de Achterzaal en de Deel zijn in kerstsfeer gedompeld en stralen warmte en gezelligheid uit.

In november en december vinden op deze monumentale IJsselhoeve de jaarlijkse Sfeerdagen plaats. Staan ’s zomers de prachtige tuinen in het middelpunt, tijdens deze Sfeerdagen geniet je van gezelligheid en warmte binnenshuis. Grote kerstbomen en groendecoraties versieren het erf en de binnenruimtes.

In de grote Kapschuur vind je tussen hoge kerstbomen een stoere opstelling met tuin- en kerstbrocante, opgefleurd met groen/kerstdecoraties.
Terwijl de Poort een winters witte uitstraling heeft gekregen, is de Deel dit jaar juist in een kleurrijke, oosterse kerstsfeer ingericht.

In de sfeervolle Tuinkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom voor u klaar!

In de Achterzaal is opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht. De fraai gedekte tafels zijn een lust voor het oog! Kandelaars, flonkerend glaswerk, verzilverde bestekken – dit alles ter aanvulling of inspiratie van de eigen kersttafel!

Openingstijden

  • Elke zaterdag en zondag t/m 24 december 2022 10.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag 23 december 2022 10.00 - 17.00 uur
  • Maandag 26 december 2022 10.00 - 17.00 uur
  • Groepen vanaf 15 personen zijn op afspraak ook van harte welkom op andere dagen in deze periode een bezoek aan de sfeerdagen te brengen.

Prijzen

  • € 6,00 Inclusief koffie/thee met gebak.

Locatie