In maart moest dit concert van Jaap Eilander en Elske te Lindert geannuleerd worden. Vandaag wordt met in acht neming van de social distancing regels het concert op het plein voor het koetshuis gegeven.

Reserveren is dit keer verplicht i.v.m de voorbereidingen. Het concert kan alleen doorgang vinden bij goed weer. Uitsluitsel hierover wordt op de dag zelf om 9.00 uur gedaan en zal te lezen zijn op de SCKN website en op hun Facebook-pagina

De Oostenrijkse componist Franz Schubert organiseerde avonden voor zijn vrienden in gezellige huiskamers waar zijn muziek tot klinken kwam en die van goede collega's. Deze avonden gingen Schubertiades heten.

Zo'n Schubertiade beleef je vanmiddag op de Kleine Noordijk.  Achter de vleugel neem pianist Jaap Eilander plaats. Sopraan Elske te Lindert neemt de zang voor haar rekening. Geïnspireerd op de muziek, gaat kunstenares Willemien van Gurp tijdens het concert schilderen.

Centraal staat de muziek van Schubert rond 2 thema's, het voorjaar en de liefde. Naast Schubert komen ook liederen aan bod van Beethoven en Brahms.

Openingstijden

  • zondag 19 juli 2020om 11.00 uur
    om 15.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 22,50
  • € 17,50 Vrienden SCKN.
  • Toegangsprijs is incl. koffie of thee en 1 consumptie.

Locatie