Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Volgens traditie vindt in de eerste week van November een avondvullende wildavond plaats in Brasserie Kriebelz in Terwolde. Meer dan 60 wildgerechten staan er op het menu. Je avond uit begint met een welkomstdrankje bij de vuurkorven op het terras.

Na het welkomstdrankje neem je plaats aan de in wildsfeer aangeklede tafels voor een avondvullende wildavond/proeverij. Niels van de Roofvogelhoeve vertelt deze avond over zijn grote trots, de roofvogels waar hij demonstraties mee geeft door het hele land. 

Allereerst worden er soepen, koude- en warme voorgerechten gereserveerd. Daarna staan alle hoofdgerechten in de schijnwerpers. Het uitgebreide grand dessert buffet en daarna een kopje koffie met het kruidenbitter Terwoldenaartje en de bekende Kriebelz snoepdoos zorgen voor de perfecte afsluiting. Ben je geen wildliefhebber? Geen probleem. Naast alle wildgerechten worden voldoende ‘normale’ vlees- en visgerechten geserveerd.

Gezien de enorme belangstelling is reserveren een must. Voor 8 november kan nog gereserveerd worden, de wildavond van 9 november is inmiddels volgeboekt.

Prijzen

  • € 44,95

Locatie