Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

-GEANNULEERD- Samen Dorpsfeest vieren

-GEANNULEERD- Landgoed Beekzicht en de KOV hebben de handen in elkaar geslagen en organiseren dit jaar 'Samen Dorpsfeest vieren'. Helaas hebben zij vanwege de geldende maatregelen moeten besluiten dat dit niet door kan gaan.

De beperkingen die er nog steeds zijn door Corona en die duidelijk zijn geworden tijdens de laatste persconferentie, maken het onmogelijk.
KOV en Beekzicht hadden vooraf al in hun uitgangspunten opgenomen dat ze geen feest wilden organiseren met Corona- gezondheidscontroles of controles op vaccinaties en dat blijkt nu toch een verplichting te zijn.
Landgoed Beekzicht organiseert nog wel een kleine besloten bijeenkomst om hun 200 -jarig bestaan te vieren, maar het gezamenlijke feest gaat niet door.
De organisatie vindt het ontzettend jammer dat ze nu al voor het tweede jaar geen feest in het dorp hebben kunnen organiseren. Ze laten zich echter niet uit het veld slaan en steken nu in op een ‘gewoon’ Dorpsfeest in juni 2022. Aangezien de organisatie samen met Beekzicht heel goed is bevallen, van beide kanten, zoeken ze ook dan de samenwerking.

Contact

Adres:
Landgoed Beekzicht
Beekzichtweg 42 a
7383 GA Voorst
Plan je route

Openingstijden

  • Tijden onder voorbehoud.

Locatie