Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kerstwandeltocht


Samen op weg naar de stal waar Jozef en Maria met het kindeke Jezus wachten. De route loopt langs het Grotenhuis, zodat de bewoners daar ook kunnen meegenieten van de voorbijkomende lichtjes.

Iedereen die dat wil, kan met een lampion in de hand het verlichte pad volgen. Natuurlijk klinken onderweg de kerstliederen en wordt iedereen uitgenodigd mee te zingen. Je kunt alvast oefenen, met het lied “Knoop het even in je oren”, dat te vinden is op YouTube. 
De tocht loopt van de Dorpskerk naar de (schapen)stal bij het bosje van Holthuis. Jonge, oude of stramme benen? Het maakt niet uit, iedereen kan de route meelopen.
Vanaf 15.45 uur verzamelen bij de Dorpskerk, Dorpsstraat 10, en een lampion ophalen. Om 16.00 uur gaat de optocht richting de stal om plm. 17.15 uur weer terug te zijn bij de Dorpskerk, waar nog een hartverwarmend drankje kan worden gebruikt. Aan kinderen wordt na afloop een Kerst-knutselpakketje uitgereikt. Tip: Denk bij koud weer aan dikke sokken, sjaal, muts en handschoenen. Valt er regen of sneeuw uit de lucht, dan is, bij afwezigheid van een capuchon, een paraplu handig. 

Locatie