Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vrijdag de 13de brengt hopelijk geen ongeluk qua slecht weer. Op deze datum organiseert Wilp Staat Op een openluchtbioscoop op het prachtige landgoed ‘de Dijkweide’  in Wilp.

 ‘Demain tout commence’. Een Franse film die nagenoeg net zo mooi en indrukwekkend is als ‘Intouchables’. Een heerlijke wegkijker, perfect voor een mooie nazomeravond.

De film vertelt het verhaal van Samuel. Hij leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het…

Lees verder

 ‘Demain tout commence’. Een Franse film die nagenoeg net zo mooi en indrukwekkend is als ‘Intouchables’. Een heerlijke wegkijker, perfect voor een mooie nazomeravond.

De film vertelt het verhaal van Samuel. Hij leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk, dicht bij de mensen die hij liefheeft en met wie hij werkt zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en is vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later, terwijl Samuel en Gloria nu in Londen wonen en onafscheidelijk zijn, daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen…

Vanwege de grootte van het scherm zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bezoekers wordt aangeraden zelf een stoeltje of iets dergelijks mee te nemen. Eigen consumpties zijn niet toegestaan want er zijn verschillende hapjes en (gekoelde) drankjes verkrijgbaar op het terrein. De gehele opbrengst van de activiteit komt ten goede aan een goed doel.

Meld jewel  van te voren aan, want vol is vol! Dit kan door middel van een mailtje naar wilpstaatop@gmail.com of een appje naar 06 – 361 87 898.

De film wordt mede mogelijk gemaakt door ‘Kukeleku Film’. Zij zijn gespecialiseerd in ‘film op locatie’ en weten nagenoeg iedere plek, binnen of buiten, om te toveren tot een bioscoop. Onlangs zijn Menno Heukels en Edwin de Haan van Kukeleku Film wezen kijken op de locatie. “Het is een mooi open stuk met een dito gazon, omgeven door bomen. Als de schemer invalt is dit een prachtige locatie voor onze buitenbios” aldus Edwin. Eén keer per jaar zetten beide heren zich met hun bedrijf in voor een goed doel. Dit jaar dus de Stichting Wilp Staat Op.

 

Lees minder

Prijzen

  • € 10,00

Locatie