Jonge Meesters Wilp presenteert...

Onder voorbehoud van de dan nog geldende Corona maatregelen: Vieve Brass, een koperkwintet bestaande uit 5 jonge enthousiaste studenten van het ArtEZ conservatorium te Zwolle namelijk Koen Ross, Marinka Kluiver, Jeroen Ardesch, Sanne Kers en Jasper Tuik.

Deze 5 studenten hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en doelen waardoor ze veel diverse dingen kunnen laten horen. Vieve Brass wil zich ontwikkelen tot een veelzijdig koperkwintet dat van alle markten thuis is en een graag geziene gast wordt voor een divers publiek. In september van 2020 bestaat dit koperkwintet 1 jaar, en in dit eerste jaar hebben zij diverse en mooie concerten mogen geven. Zo hebben zij voor de koningin mogen spelen tijdens de ondertekening van het MuziekAkkoord in Drenthe en staan zij op het AMZAF young talent festival. Ook hebben zij een kindervoorstelling ‘Vieve Brass in Concert’ ontwikkeld en met succes een aantal keren uitgevoerd. Vieve Brass wil educatief zijn, wil een groot publiek laten kennismaken met Brass muziek en wil graag laten horen wat zij kan!

In verband met de corona-maatregelen geven zij vanmiddag 2 keer een concert van 45 minuten om zo alle liefhebbers gelegenheid te bieden te komen luisteren. 

Openingstijden

  • zondag 25 april 202114.00 - 14.45 uur
    15.30 - 16.15 uur
  • Inloop eerste concert vanaf 13.45 uur, inloop tweede concert vanaf 15.15 uur.

Prijzen

  • € 17,50 Incl. consumptie. Bij kaartverkoop in de kerk kan, i.v.m. corona, alleen met pin afgerekend worden.

Locatie