18e Wandeltocht Klein Amsterdam e.o.


De oude vertrouwde Snerttocht is vanwege de Corona maatregelen organisatorisch niet haalbaar. Daarom net als vorig jaar een alternatieve maar niet minder mooie tocht, startend vanuit Klein Amsterdam!

Tussen 17 en 31 oktober wordt er de mogelijkheid geboden om op eigen gelegenheid een wandeling van 5, 10 of 15 kilometer af te leggen. Tegen een kleine vergoeding zijn er routebeschrijvingen beschikbaar die vanaf de gebruikelijke startlocatie De Diederik te volgen zijn. Houdt u er rekening mee dat er geen voorzieningen zijn.

Puzzelopdracht:
De alternatieve wandeltocht heeft een leuke twist. Wij geven u namelijk wat opdrachten mee voor onderweg. Deelname is niet verplicht maar uiteraard zetten wij wel een leuke prijs tegenover de winnende inzending. Indien nodig wordt hiervoor geloot. Uitslag volgt na 31 oktober via onze fb-pagina!

Verder nog: 
Er wordt geen plaatselijke EHBO-vereniging ingezet. Denk zelf aan voldoende water en eten en eventueel een (bescheiden) medicijndoos. De routes zijn niet bepijld, deelname is geheel voor eigen risico.

Contact

Adres:
De Diederik
Gravenstraat 30
7383 RK Klein Amsterdam
Plan je route

Openingstijden

  • Dagelijks t/m 31 oktober 2021 08.30 - 17.00 uur

Prijzen

  • Deelname bedraagt € 2,50 p.p. (KWBN leden op vertoon van lidmaatschap € 1,- korting); Betaal gepast, pinnen is niet mogelijk;

Locatie