Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

-GEANNULEERD- Amateurkunst met een grote K: Fluitensemble Arabesk


-GEANNULEERD- In de reeks Amateurkunst met een grote K zou de St. Sint Martinuskerk Bussloo vanmiddag Fluitensemble Arabesk een podium geven. In overleg met de musici zal een nieuwe datum worden vastgesteld.

Door de geldende coronamaatregelen heeft de cultuur heeft nog steeds vrijwel geen speelruimte en zijn concerten nog niet mogelijk. En ook al zouden de maatregelen eind januari wat worden versoepeld, dan nog kan dit concert niet doorgaan. Immers, de afgelopen maanden waren repetities voor ensemble Arabesk niet mogelijk en kon het programma dat in Bussloo gespeeld zou worden, dus niet worden voorbereid.

Arabesk bestaat uit 14 enthousiaste amateurmusici, die elk verschillende fluiten bespelen, van de allerkleinste sopranino tot de grote contrabas. Door de vele boventonen van de houten instrumenten resulteert dit in een verrassend rijke klank. Arabesk kan klinken als een orgel, maar ook als een swingende jazzband!
Arabesk speelt muziek uit alle tijdperken. Composities uit de 20e eeuw, de Renaissance en de Barok, maar ook werken uit de Romantiek die special voor blokfluit zijn gearrangeerd.
Spelplezier en een goede onderlinge sfeer staan hoog in het vaandel!

Openingstijden

  • In overleg met de musici zal een nieuwe datum worden vastgesteld. Die nieuwe datum zal op https://sint-martinuskerk-bussloo.org/culturele-agenda/ bekend worden gemaakt. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig.

Prijzen

  • € 12,50 Prijs onder voorbehoud. kaartverkoop start binnenkort

Locatie