Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kunstveiling Mozambique

Onder de hamer komen betaalbare kunstwerken, geschonken door kunstenaars van de Kunstkring Voorst, de beeldhouwgroep Wilpse Klei en kunstenaars uit de regio en daarbuiten.

In maart is Mozambique getroffen door de grootste natuurramp in de regio ooit. Naast honderden doden en gewonden zijn ruim één miljoen mensen dakloos en is gebrek aan alles. Overstromingen en modderstromen maken het voor de reddingsploegen moeilijk het gebied te bereiken.  

André van Berne en Hella Oudwater zijn betrokken geraakt bij dit leed, doordat hun dochter Nicoliene die in het getroffen gebied werkzaam is, hen wekelijks bericht over het drama dat zich daar afspeelt. Het meest getroffen zijn de kinderen van Mozambique. André en Hella hebben daarom besloten in actie te komen door een kunstveiling te organiseren, waarvan de opbrengst rechtstreeks en in zijn geheel naar een project gaat voor kinderen in Mozambique.

De ingebrachte kunstvoorwerpen zijn behalve online te bezichtigen ook op zaterdag 16 november tussen 12.00 en 14.00 uur op locatie in het koetshuis in werkelijkheid te zien.

 

 

Locatie