Algemene Warenmarkt


Iedere vrijdagmiddag is er in het centrum van Twello een gezellige weekmarkt. Van 12.30 tot 17.00 uur is het Marktplein de plek voor verse boodschappen, onverwachte koopjes en spontane ontmoetingen.

Al sinds 1978 is er iedere vrijdagmiddag in het centrum van Twello een gezellige weekmarkt. Van 12.30 tot 17.30 uur is het Marktplein de plek voor verse boodschappen, onverwachte koopjes en spontane ontmoetingen. Een bezoek aan de markt is prima te combineren met winkelen in het centrum, want op vrijdag is het tot 20.00 uur koopavond in Twello.

Contact

Adres:
Weekmarkt
Marktplein
7391 DH Twello
Plan je route

Openingstijden

  • Elke vrijdag 11.00 - 17.30 uur
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Op vrijdag 2 september is er geen weekmarkt in Twello. Van donderdag 1 september tot en met zondag 4 september is er Klompenfeest in Twello. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van het Marktplein, waardoor de markt hier niet kan plaatsvinden. De marktcommissie heeft besloten om de markt niet op een andere plek in Twello te organiseren tijdens het Klompenfeest. De extra werkzaamheden hiervoor staan niet in verhouding tot het aantal marktbezoekers tijdens het Klompenfeest. De marktondernemers wensen u een fijn Klompenfeest en ontmoeten u graag weer op de markt op vrijdag 9 september!

Locatie