Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Christmas night rondje Thermen Bussloo

Je kunt kiezen uit een route van 5 of 7,5 kilometer, zowel voor wandelen als hardlopen. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes.

Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase! Na afloop kun je genieten bij Pitch en Putt van de gezellige afterparty!

In 2018 is voor het eerst een magisch verlichte ‘Christmas Night’ walk en run georganiseerd op Bussloo. En het was in alle opzichten magisch! Meer dan 2000 deelnemers hadden zich ondanks de harde regen verzameld op Bussloo. Toen het startschot viel hield het ineens op met regenen en zorgde de bijna volle maan, de duizenden lichtjes, de lasershow en lasereffecten en natuurlijk de muziek onderweg voor een prachtig en magische gebeuren. Op zaterdag 21 december kun je meedoen met de tweede editie van dit evenement.Prijzen

  • € 12,50
  • Vroege vogel actie: Als je inschrijft voor 1 oktober betaal je slechts € 10, willekeurig welke afstand of je wandelt of hardloopt.

    Daarna betaal je €12,50 voor je inschrijving. Je ontvangt bij deelname altijd een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo en een medaille.

Locatie