Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Utrecht Vocaal Ensemble zingt “Heavenly Signals”

GEANNULEERD Het Utrechts Vocaal Ensemble o.l.v. Jeroen Spitteler is een ambitieus en gezellig kamerkoor met 30 leden. Het repertoire gaat van de vijftiende eeuw tot hedendaagse composities. Concerten zijn soms in samenwerking met andere ensembles.

Het Utrechts Vocaal Ensemble o.l.v. Jeroen Spitteler is een ambitieus en gezellig kamerkoor met 30 leden. Het repertoire gaat van de vijftiende eeuw tot hedendaagse composities. Concerten zijn soms in samenwerking met andere ensembles.

Vanavond  zingen zij in de Dorpskerk Wilp “Heavenly Signals”. Voor dit bijna geheel Engelstalig programma, met  koorwerken uit de 20e en 21e eeuw, koos het UVE voor werken met een grotere opzet en een wat langere adem. In deze deels bekende en deels onbekende composities klinken eeuwenoude teksten. Hedendaagse componisten zoals Howells (Requiem), Sanders (The Reproaches), Macmillan (Strathclyde Motets) en Pärt (Triodion)  hebben ieder op eigen wijze iets nieuws toegevoegd aan een soms lange traditie. In de teksten spreekt de mens tot God en God tot de mens.

Contact

Adres:
Dorpskerk Wilp
Kerkstraat 35
7384 AS Wilp
Plan je route

Openingstijden

  • Het concert start om 20:15 uur., met rond 21:00 uur een korte pauze. De kerk zal om 19:30 uur open zijn

Prijzen

  • van € 12,50 tot € 15,00 In de voorverkoop zijn de kaarten €12.50. Daarna kosten ze €15,00.

Locatie