Hey beste kinderen t/m 8 jaren oud. Een bericht speciaal voor jullie! En niet alleen voor de kinderen die in Twello wonen, maar voor alle kinderen die in de buurt zijn. Dus woon je in een ander dorp? Lees door. Ben je op vakantie in de buurt? Lees verder

Ben jij de lezer en heb je kinderen in deze leeftijdsgroep? Geef het door en lees het voor!
Het is vakantietijd maar alles is toch even vet anders dan normaal. Misschien zijn al je vakantieplannen totaal in de war ge…

Lees verder

Ben jij de lezer en heb je kinderen in deze leeftijdsgroep? Geef het door en lees het voor!
Het is vakantietijd maar alles is toch even vet anders dan normaal. Misschien zijn al je vakantieplannen totaal in de war geschopt, hoop je toch nog op dat ene weekje buitenshuis en tja, misschien was jij de bofkont die gewoon op vakantie ging? Hoe dan ook, de promotiecommissie van Twello centrum denkt dat het de hoogste tijd is voor wat leven in de brouwerij! Er gaat gespeeld worden in Twello! Op de zaterdagen 8 en 22 augustus maken we tussen 10.00 en 12.00 uur tijd voor de kinderen tot en met 8 jaar. Jullie kunnen meedoen aan een heuse Vossenjacht. Je weet wel, in groepjes overal zoeken naar ‘Vossen’. Mensen die bij het spel horen, maar zich hebben verkleed. En dan maar hopen dat je niet per ongeluk zomaar iemand aanspreekt op straat die niets met het spel heeft te maken! Heb je een vos gevonden, krijg je een stempel. En de groep met de meeste stempels? Die wint! Noteer dus de datum en geef je op!

Lekker enthousiast? Meedoen?! Geef je dan snel op en meld je aan via promotiecommissie@intwello.nl of ga naar de winkel van Gall & Gall en vul het deelnameformulier in.
De groepjes bestaan uit maximaal 8 personen en dat is inclusief begeleiding. Er mogen maximaal 12 groepen meedoen en dát heeft weer te maken met de huidige regelgeving. Twello Centrum heeft al hele toffe prijzen voor jullie klaarliggen! Dus overleg even thuis of je mee mag doen, trommel je vrienden en vriendinnen bij elkaar en meld je aan! Het wordt natuurlijk dikke lol maar bedenk wel; vol is vol!

 

 

Lees minder

Openingstijden

  • zaterdag 22 augustus 202010.00 - 12.00 uur

Locatie