Winkelen

Shopsucces verzekerd

Het grootste winkelaanbod vind je in Twello. Struin rond in modieuze boetiekjes, leuke cadeauwinkels, mooie boekhandels en geniet van de gemoedelijke sfeer. In de dorpen eromheen vind je diverse leuke adresjes voor antiek en brocante, en boerderijen met typisch Veluwse streekproducten, zoals geitenkaas, cranberryjam en streekbier. Fashion-lovers scoren gegarandeerd hun modekleding in ModeMall Piet Zoomers in Wilp, met meer dan 150 verschillende merken. Vlak bij de gemeente Voorst ligt Apeldoorn, met een nog gevarieerder aanbod en internationale winkelketens. En in de Hanzesteden Zutphen en Deventer is nog veel meer te shoppen.

Winkelen in Voorst

Kom gezellig winkelen in de gemeente Voorst! Laat je verrassen door het winkelaanbod in de verschillende gezellige dorpskernen en streekwinkels op het platteland.

Bekijk het winkeloverzicht

Winkel in de schijnwerpers!

Maak kennis met onderneemster Janieke Steunenberg

“Kenmerkend voor Twello is de gemoedelijke sfeer, dat merk je ook bij ons in de winkel. De koffietafel is vaak goed bezet. Dat past ook bij ons. Mensen moeten zich welkom voelen zodra ze de winkel binnenkomen en met een goed gevoel weer naar buiten stappen. Het leuke aan Schuurman is dat de hele familie bij ons kan slagen. Kortom we zien u graag!”

 

Lees hier meer

Merken Shoppen

Echt shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Piet Zoomers Modelmall Wilp met 5000 vierkante meter aan mode. Met wel meer dan 150 verschillende merken, slaag je hier altijd voor een nieuwe look!

Bekijk Piet Zoomers Modemall

Van alle markten thuis

Iedere vrijdagmiddag is er in het centrum van Twello een gezellige weekmarkt. Van 12:30 tot 17:30 uur is het Marktplein dé plek voor verse boodschappen, onverwachte koopjes en spontane ontmoetingen.Tip: combineer je marktbezoek met winkelen in het centrum, want op vrijdag zijn veel winkels open tot 20:00 uur.

Meer winkelen?

Ben je nog niet uitgewinkeld? Shop dan verder in de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Deze liggen op steenworp afstand en hebben een ruim winkelaanbod. 

Ontdek de Hanzesteden