Winkelen

Shopsucces verzekerd

Het grootste winkelaanbod vind je in Twello. Struin rond in modieuze boetiekjes, leuke cadeauwinkels, mooie boekhandels en geniet van de gemoedelijke sfeer. In de dorpen eromheen vind je diverse leuke adresjes voor antiek en brocante, en boerderijen met typisch Veluwse streekproducten, zoals geitenkaas, cranberryjam en streekbier. Fashion-lovers scoren gegarandeerd hun modekleding in ModeMall Piet Zoomers in Wilp, met meer dan 150 verschillende merken. Vlak bij de gemeente Voorst ligt Apeldoorn, met een nog gevarieerder aanbod en internationale winkelketens. En in de Hanzesteden Zutphen en Deventer is nog veel meer te shoppen.

Coronaproof shoppen

Vanwege de coronamaatregelen is het winkelen anders dan anders, maar de winkeliers ontvangen je graag! Kom zo veel mogelijk alleen en draag voor binnenkomst van een winkel een mondkapje. Gelukkig kan je iedere vrijdag nog wel terecht op de weekmarkt. De weekmarkt is coronaproof door het instellen van eenrichtingsverkeer. Wanneer je de aanwijzingen volgt van de winkeliers en de marktkooplieden, dan zorgen we er samen voor dat de weekmarkt en de winkels open kunnen blijven.

 

Koop lokaal

Winkelen in Voorst

Kom gezellig winkelen in de gemeente Voorst! Laat je verrassen door het winkelaanbod in de verschillende gezellige dorpskernen en streekwinkels op het platteland.

Bekijk het winkeloverzicht

Merken Shoppen

Echt shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Piet Zoomers Modelmall Wilp met 5000 vierkante meter aan mode. Met wel meer dan 150 verschillende merken, slaag je hier altijd voor een nieuwe look!

Bekijk Piet Zoomers Modemall

Van alle markten thuis

Iedere vrijdagmiddag is er in het centrum van Twello een gezellige weekmarkt. Van 12:30 tot 17:30 uur is het Marktplein dé plek voor verse boodschappen, onverwachte koopjes en spontane ontmoetingen. In 2008 mocht de markt in Twello zich de ‘beste markt van Nederland’ noemen. Tip: combineer je marktbezoek met winkelen in het centrum, want op vrijdag zijn de winkels open tot 21:00 uur.

Meer winkelen?

Ben je nog niet uitgewinkeld? Shop dan verder in de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Deze liggen op steenworp afstand en hebben een ruim winkelaanbod. 

Ontdek de Hanzesteden