Winkelen

Shopsucces verzekerd

Het grootste winkelaanbod vind je in Twello. Struin rond in modieuze boetiekjes, leuke cadeauwinkels, mooie boekhandels en geniet van de gemoedelijke sfeer. In de dorpen eromheen vind je diverse leuke adresjes voor antiek en brocante, en boerderijen met typisch Veluwse streekproducten, zoals geitenkaas, cranberryjam en streekbier. Fashion-lovers scoren gegarandeerd hun modekleding in ModeMall Piet Zoomers in Wilp, met meer dan 150 verschillende merken. Vlak bij de gemeente Voorst ligt Apeldoorn, met een nog gevarieerder aanbod en internationale winkelketens. En in de Hanzesteden Zutphen en Deventer is nog veel meer te shoppen.

Winkelen in Voorst

Kom gezellig winkelen in de gemeente Voorst! Laat je verrassen door het winkelaanbod in de verschillende gezellige dorpskernen en streekwinkels op het platteland.

Bekijk het winkeloverzicht

Winkel in de schijnwerpers!

Maak kennis met ondernemer Raymond Rolefes 
“Ik wist al jong dat ik in de foodsector wilde werken. Ik houd van lekker eten en goede wijnen. Het is fantastisch om mensen op zo’n manier als wij dat doen met bijvoorbeeld een heerlijk stukje kaas of verse noten de deur uit te zien gaan. In Twello voel ik me daarnaast als een vis in het water! Dat komt door de mentaliteit van de mensen en de gemoedelijke sfeer.”

 

Lees hier meer

Merken Shoppen

Echt shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Piet Zoomers Modelmall Wilp met 5000 vierkante meter aan mode. Met wel meer dan 150 verschillende merken, slaag je hier altijd voor een nieuwe look!

Bekijk Piet Zoomers Modemall

Van alle markten thuis

Iedere vrijdagmiddag is er in het centrum van Twello een gezellige weekmarkt. Van 12:30 tot 17:30 uur is het Marktplein dé plek voor verse boodschappen, onverwachte koopjes en spontane ontmoetingen.Tip: combineer je marktbezoek met winkelen in het centrum, want op vrijdag zijn veel winkels open tot 20:00 uur.

Meer winkelen?

Ben je nog niet uitgewinkeld? Shop dan verder in de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Deze liggen op steenworp afstand en hebben een ruim winkelaanbod. 

Ontdek de Hanzesteden