Winkelen

Shopsucces verzekerd

Het grootste winkelaanbod vind je in Twello. Struin rond in modieuze boetiekjes, leuke cadeauwinkels, mooie boekhandels en geniet van de gemoedelijke sfeer. In de dorpen eromheen vind je diverse leuke adresjes voor antiek en brocante, en boerderijen met typisch Veluwse streekproducten, zoals geitenkaas, cranberryjam en streekbier. Fashion-lovers scoren gegarandeerd hun modekleding in ModeMall Piet Zoomers in Wilp, met meer dan 150 verschillende merken. Vlak bij de gemeente Voorst ligt Apeldoorn, met een nog gevarieerder aanbod en internationale winkelketens. En in de Hanzesteden Zutphen en Deventer is nog veel meer te shoppen.

Corona: aangepaste openingstijden

Een aantal winkels hanteren andere openingstijden vanwege het coronavirus. Wij hebben alle informatie voor je op een rij gezet. Bekijk onderstaande pagina en lees meer over veranderde openingstijden, nieuwe bezorgservices en het laatste nieuws!

Bekijk de aangepaste openingstijden

Winkelen in Twello

Kom gezellig winkelen in Twello! Laat je verrassen door het winkelaanbod in het gezellige en gastvrije centrum. 

Bekijk het winkeloverzicht

Van alle markten thuis

Iedere vrijdagmiddag is er in het centrum van Twello een gezellige weekmarkt. Van 12:30 tot 17:30 uur is het Marktplein dé plek voor verse boodschappen, onverwachte koopjes en spontane ontmoetingen. In 2008 mocht de markt in Twello zich de ‘beste markt van Nederland’ noemen. Tip: combineer je marktbezoek met winkelen in het centrum, want op vrijdag zijn de winkels open tot 21:00 uur.

Merken Shoppen

Echt shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Piet Zoomers Modelmall Wilp met 5000 vierkante meter aan mode. Met wel meer dan 150 verschillende merken, slaag je hier altijd voor een nieuwe look!

Bekijk Piet Zoomers Modemall

Meer winkelen?

Ben je nog niet uitgewinkeld? Shop dan verder in de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Deze liggen op steenworp afstand en hebben een ruim winkelaanbod. 

Ontdek de Hanzesteden