Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst


Het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland met zowel een indoor als outdoor speelparadijs met vele speeltoestellen, automaten en attracties. En van spelen krijg je trek! In het restaurant, dat volledig in circusthema is ingericht.

Indoor vind je een uniek overdekt speelparadijs waar kinderen zich ook als het weer wat slechter is perfect kunnen vermaken. Gave bal-kanonnen, klimkastelen, een rodelbaantje en computerspelletjes zorgen voor veel vertier.

Outdoor kunnen de kinderen zwaaien, springen of klimmen in één van de toestellen of in één van de kindvriendelijke attracties zoals een heuse achtbaan, bootjes, een treintje, botsauto’s en nog veel meer. De kinderen zullen zich in ieder geval geen moment vervelen!

En van spelen krijg je trek! In het restaurant, dat volledig in circusthema is ingericht, is er keuze uit wel meer dan 50 soorten pannenkoeken. Naast pannenkoeken zijn er ook diverse andere gerechten verkrijgbaar.

Geen rijen of parkeerstress, maar plezier van begin tot eind. Een ontspannen dagje uit met de kinderen, terwijl je als ouder vanaf het terras of vanuit het restaurant een oogje in het zeil houdt.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Locatie