Wandelen

Wandelen langs de IJssel

Door bossen, tussen weilanden, over middeleeuwse dijken of langs de oevers van de IJssel: in de gemeente Voorst liggen kilometers aan wandelpaden op je te wachten. Deze Voorster wandelroutes laten je genieten van prachtige vergezichten, afgewisseld met kronkelende paden tijdens het wandelen langs de oevers van de IJssel. Het Voorster boerenland verkennen doe je met een van de vele Klompenpaden, dwars door de IJsselvallei.

Wandelen bij Voorst

De Voorster wandelpaden staan garant voor de mooiste wandelingen. Struinend over historische paden, langs landgoederen en dwars door boerenland is er genoeg te beleven en ontdekken. Dwalen door het weiland, kleine doorsteekjes ontdekken, en balans houden op een bruggetje. Halverwege de wandelroute drink je rustig een kop koffie op een boerenerf in de frisse lucht van de IJsselvallei. Dit is pas ontspannen tijdens je weekendje weg.

Bekijk de Wandelroutes bij Voorst

Favoriete Klompenpaden

Wandel mee met Tessa

Heb je zin in een avontuurlijke wandelroute door de prachtige natuur bij Voorst in de IJsselvallei? Tessa tipt je in haar blog met haar drie favoriete klompenpaden. Zo weet jij precies waar je moet wandelen langs de IJssel om Voorst en omgeving optimaal te beleven.

Ontdek de Klompenpaden

Blotevoetenpad Twello

Op zoek naar een leuke activiteit voor de kids? Bezoek dan eens het Blotevoetenpad in Twello. Deze avontuurlijke wandelroute bij de uiterwaarden van de IJssel daagt je uit om je schoenen uit te doen en lekker te struinen door gras, water, blubber en modder. Klauter over boomstammen en vergeet aan het eind de pluktuin niet.

Verken het blotevoetenpad

Terrassen in de IJsselvallei

Heb je al flink wat stappen op je stappenteller staan? Dan is het tijd om lekker bij te komen met een hapje en een drankje bij een van de leuke restaurantjes onderweg. Vind op de interactieve kaart een leuk adresje op je wandelroute langs de IJssel. Plof lekker neer op het terras en laat je verrassen door de menukaart met heerlijke Veluwse streekproducten.

Bekijk de interactieve kaart