Plan je bezoek

Ga voor de volledige Voorster beleving en boek een overnachting bij één van onze kleinschalige logiesadressen. Kampeer bij de boer of op een kleinschalige camping in de IJsselvallei. Heb je zelf geen kampeerspullen? Huur een pod, boek een safaritent of slaap bij één van de gastvrije B&B eigenaren. Dompel je verder onder in het Voorster leven en vind hier tips voor de leukste, gezelligste en lekkerste restaurants en eetcafés. Door de unieke ligging van Voorst ben je in een mum van tijd op de Veluwe of in de bruisende Hanzesteden. Met welk vervoersmiddel je ook komt, auto, trein, fiets of vliegtuig, Voorst is er mee te bereiken.

Eten & Drinken

Geniet van al het lekkers dat de IJsselvallei je te bieden heeft. Op veel menukaarten vind je gerechten terug die gemaakt zijn van producten uit de regio. 

Vind hier je restaurant

Overnachten

Voorst is de ideale bestemming voor je overnachting om tot rust te komen na een heerlijk dagje Veluwe of IJsselvallei. Kleinschalig kamperen bij de boer, gezellige en unieke B&B's of een luxe hotel, je vindt het in Voorst. Overnachten met een gouden randje doe je bij de Golden Zoover Award winnaars Thermen Bussloo, Vliegtuigsuite Teuge en Kampeerhoeve Bussloo.

Kies hier je overnachting

Bereikbaarheid

Met de goede noord-zuid (A50) en oost-west (A1) verbindingen is Voorst met de auto goed bereikbaar. Liever met het openbaar vervoer? Ook geen probleem, Klarenbeek, Voorst en Twello hebben een eigen station. Op deze stations zijn verschillende buslijnen aangesloten waarmee de meeste dorpen binnen Voorst met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Interactieve kaart

Ontdek hier in één oogopslag je activiteit, overnachtingsadres, route, koffiestop of wandel- en fietsroute. Plan via deze kaart je bezoek aan Voorst door je favoriete uitjes te markeren. Stel zo je eigen dagje uit samen en geniet van de Veluwe en de Voorster IJsselvallei!

Ontdek Voorst