Recreatiegebied Bussloo

Vakantiegevoel in de IJsselvallei

 

Blauw natuurwater glinstert je uitnodigend tegemoet. Leg je handdoek neer op een van de ruime ligweiden en plant je voeten in het witte zand van de verschillende strandjes. Het vakantiegevoel is nooit ver weg bij Bussloo. Deze prachtige recreatieplas van maar liefst 100 hectare groot is een heerlijk uitstapje voor ieder seizoen. Ga wandelen in de lente of zet je tent op in de zomer bij je favoriete camping rondom Bussloo. Vul je dag met een potje minigolf of beachvolleybal om vervolgens neer te ploffen bij een van de kiosken en restaurants. Voor de kids is er het speciale kinderstrand met een kabelbaan, schommel, glijbaan en waterspeeltoestel. In het najaar en de winter verandert Bussloo in een waar hondenparadijs. Van 1 oktober tot 30 april zijn honden en hun baasjes van harte welkom om uit te waaien op Bussloo. 

Uitwaaien in het najaar

Als de bossen rond Bussloo van groen naar roodbruin en goudgeel verkleuren veranderen ook de bezoekers. In de periode van 1 oktober t/m 30 april is Bussloo een waar hondenparadijs waar de honden en hun baasjes dan letterlijk en figuurlijk een natte neus komen halen.

Lees hier meer tips over Bussloo en het hondenseizoen.

Ontdek Bussloo met je hond

Wellness in de IJsselvallei

Geniet van saunarituelen van over de hele wereld en ontspan in weldadige luxe. Heilzame baden en bronnen, heerlijk eten én verrassende belevenissen. Bij Thermen Bussloo vind je de fijnste aspecten van wellness op één plek. Ontdekt tijdens verre reizen, meegebracht voor jou.

Ontdek Thermen Bussloo

Parkeren bij recreatiegebied Bussloo

Recreatiegebied Bussloo is zowel met de fiets, te voet als met de auto goed te bereiken. De fiets zet je in een van de fietsenstallingen rondom het meer. De auto parkeren doe je gemakkelijk op één van de vele parkeerplaatsen bij Bussloo. Hou er wel rekening mee dat het betaald parkeren is.

Parkeren rond Bussloo