Vliegveld Teuge

In de wolken

Op Airport Teuge ben je gegarandeerd een dag in de wolken! Hier beleef je de luchtvaart van heel dichtbij. Kijk naar het opstijgen en landen van vliegtuigen, verwonder je over de stille vlucht van zweefvliegtuigen en luister naar het suizende geluid van parachutisten die de grond naderen. Begint het al te kriebelen? Boek een spectaculaire tandemsprong en bewonder Teuge vanuit de lucht. Of kies voor een rondvlucht boven de prachtige omgeving van Teuge. Blijf je liever met beide benen op de grond? Volg dan een rondleiding over Teuge Airport, bewonder de hangars of neem plaats in een levensechte cockpit en ervaar hoe het voelt om piloot te zijn. Even bijkomen van alle turbulentie? Maak een tussenlanding bij Restaurant Take-off op Teuge Airport en geniet van een hapje en een drankje.

Beleef Airport Teuge

 Vliegveld Teuge is dé plek om luchtvaart te beleven. Of je gaat voor een rondvlucht of parachutesprong boven Teuge of liever vliegtuigen spot vanaf een terrasje, Airport Teuge biedt vermaak voor de hele dag. Nieuwsgierig naar de bedrijven achter de Teugse hangars? Boek dan een rondleiding over het vliegveld waarbij de gids je alles vertelt hoe vliegveld Teuge uitgroeide van een weiland tot ware toeristische bestemming. Kan je geen genoeg krijgen van deze toffe bestemming? Boek dan een nachtje in de vliegtuigsuite in Teuge waarbij je overnacht in een vliegtuig!

 

Actief op Vliegveld Teuge

Beide benen op de grond

Wanneer je weer met beide benen op de grond staat, zijn er genoeg plekken bij vliegveld Teuge om weer even op adem te komen. Plof neer bij Restaurant Take Off voor een hapje en een drankje of spreid je picknickkleed op het spottersveld terwijl je de vliegtuigen over Teuge ziet zweven. Zin in een wandeling bij Airport Teuge? Vanaf het vliegveld wandel je zo een Klompenpad op, dwars door de IJsselvallei rondom Teuge.