Bereikbaarheid

Kom je per auto, trein, fiets of zelfs met het vliegtuig? Met elk vervoersmiddel kan je Voorst bereiken. Met wel drie treinstations zijn er goede verbindingen met de naastgelegen steden binnen de Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Door de goede ligging tussen deze steden, kan je Voorst ook goed bereiken per auto. Ook zijn er goede faciliteiten voor de fietsers. Door het fietsknooppuntennetwerk kan je de goede weg altijd vinden.

Fietsnetwerk

In Voorst vind je kilometers aan fietspaden. De juiste weg vinden is geen probleem, want overal in Voorst is het fietsknooppunten netwerk uitgerold. Zo kan je gemakkelijk je route uitstippen en onderweg genieten.

Bekijk de fietsroutes

Auto

De gemeente Voorst is als groene hart binnen de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen goed bereikbaar per auto. Doordat de A1 en de A50 langs en door de gemeente Voorst gaan, is Voorst vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar.

Plan je route

Openbaar Vervoer

De hele gemeente Voorst is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn namelijk wel drie treinstations verspreid over de gemeente: Twello, Voorst-Empe en Klarenbeek. Vanaf Twello zijn er directe verbindingen met Deventer en Apeldoorn. Vanaf station Klarenbeek en Voorst-Empe ben je in een mum van tijd in de Hanzestad Zutphen of koninklijk Apeldoorn. Bij elk station kan je gratis parkeren.

Vanaf de drie stations vertrekken verschillende buslijnen waarmee je verder reist naar bijvoorbeeld Thermen Bussloo of vliegveld Teuge.

Plan je reis

Parkeren

Geen parkeerstress of hoge parkeergelden tijdens jouw bezoek aan Voorst. Want overal in de gemeente kan je gratis parkeren! Dat is toch geweldig. Je auto parkeren zonder erover na te denken en je kan zonder zorgen beginnen aan je wandeling of shopmiddagje.