Thuis in Twello

Ontdek het centrum van Twello

Voor een dagje winkelen in de gemeente Voorst moet je in Twello zijn. In het knusse centrum van Twello vind je een groot aanbod van bijzondere winkels. Struin rond in modieuze boetiekjes, leuke cadeauwinkels en mooie boekhandels. Ondertussen geniet je van de gemoedelijke, dorpse sfeer.

Even uitblazen bij een gezellig restaurant in Twello? Gun jezelf een rustmomentje op één van de gezellige terrasjes bij de vele restaurants in het centrum van Twello.

 

Winkelen in Twello

Kom gezellig winkelen in Twello! Laat je verrassen door het winkelaanbod in het gezellige en gastvrije centrum van Twello en blaas tussendoor uit op een terrasje van je favoriete restaurant.

Van alle markten thuis

Iedere vrijdagmiddag is er in het centrum van Twello een gezellige weekmarkt. Van 11.00 tot 17:30 uur is het Marktplein dé plek voor verse boodschappen, onverwachte koopjes en spontane ontmoetingen. In 2008 mocht de markt in Twello zich de ‘beste markt van Nederland’ noemen. Tip: combineer je marktbezoek met winkelen in het centrum van Twello, op vrijdag zijn veel winkels namelijk nog tot 20:00 uur open.

Pak je rustmoment - Bij deze Twellose restaurants

Parkeren in Twello is gratis

Geen parkeerstress of hoge parkeergelden tijdens jouw bezoek aan Twello Centrum. Want overal in de gemeente is parkeren gratis! Dat is toch geweldig? Parkeer je auto parkeren zonder zorgen en begin aan een heerlijk (mid)dagje winkelen in Twello Centrum.

Vind hieronder je gratis parkeerplek.

Parkeermogelijkheden in Twello - Vind op deze kaart je parkeerplek in en rond Twello Centrum

Ontdek meer rondom Twello

 • Verder winkelen

  In de dorpen Rond Twello Centrum vind je diverse leuke adresjes voor antiek en brocante, en boerderijen met typisch Veluwse streekproducten, zoals geitenkaas, cranberryjam en streekbier. Fashion-lovers scoren gegarandeerd hun modekleding in ModeMall Piet Zoomers in Wilp, met meer dan 150 verschillende merken.

  Verder winkelen
 • Eten en drinken

  Van pannenkoeken tot paling. Van first class steaks tot eigengerookte zalm. Voorst is van alle smaken thuis! Kies voor een romantisch restaurant in het oudste straatje van Twello, of schuif aan in een sfeervol dijkhuis aan de IJssel. Ook op Airport Teuge vind je trendy locaties, pal aan de start- en landingsbaan. Liever een maritieme omgeving? Rond recreatieplas Bussloo liggen leuke adresjes voor een hapje en drankje, waaronder een hippe beachclub.

  Eten en drinken
 • Hanzesteden

  Toen Amsterdam en Rotterdam tijdens de middeleeuwen nog kleine dorpjes waren, hadden de Hanzesteden in het oosten van Nederland zich al ontwikkeld tot machtige handelscentra. Elke Hanzestad heeft zijn eigen authentieke sfeer en charme! Bezoek de steden en maak een Hanzestadswandeling. Kom shoppen in oude straatjes, cultuur snuiven tussen monumentale panden en een lekker hapje eten op een van de vele gezellige pleinen.

  Hanzesteden
 • Bussloo

  Glinsterend zwemwater, schone zandstrandjes en ruime ligweiden – deze topingrediënten vind je op Bussloo, een prachtige, in het groen gelegen recreatieplas van maar liefst 100 hectare. Voeg daarbij de speeltoestellen, minigolf, beachvolleybal en andere voorzieningen, en je geniet gegarandeerd van een heerlijk en actief dagje buiten.

  Bussloo