Overnachten

Van basic tot luxueus

Overnachten kun je hier op verschillende manieren en op talloze adresjes. Van eenvoudige boerencampings en bed-and-breakfast-adressen tot luxe campings, bungalowparken en sfeervolle hotels. Gelegen midden in de bossen, op het platteland of langs de IJssel – aan jou de keus! Op zoek naar iets anders dan gewoon? Wat dacht je van slapen in een boomtent of een vliegtuigcockpit? Of boek een Veluwse hut waarin je in een authentieke bedstee slaapt. Liever iets meer luxe? In een heus kasteel overnacht je in het souterrain en ontbijt je met uitzicht op de slotgracht. Koffer al gepakt?

Uitvalsbasis meerdaags bezoek

De gemeente Voorst is de perfecte uitvalsbasis voor een meerdaags bezoek. Je kan je verblijf in de IJsselvallei combineren met een bezoek aan de Veluwe en de Hanzesteden. Door dit te combineren geniet je van nog meer cultuur, natuur en kilometers fietspaden tijdens één vakantie. Dit allemaal dankzij de unieke en prachtige ligging van Voorst en de vele accommodaties.

Bekijk alle accommodaties

Bijzonder overnachten vlak bij de Veluwe

Met een vers kopje koffie in de ochtendzon, word je langzaamaan wakker tussen al het groen. Je hoort de vogels fluiten en ziet op een paar meter afstand de herten grazen. De Veluwe is een landschap waarin je echt tot rust kan komen. Heerlijk wandelen, fietsen, cultuur snuiven of gewoon even niks. Voorst ligt vlak bij de Veluwe en is daarom de perfecte uitgangsbasis als je wil genieten van dit prachtige gebied. In dit blog hebben we een aantal accommodaties voor je verzameld zodat je bijzonder kan overnachten in de omgeving van de Veluwe.

Lees het blog