Zien & Doen

Ga op ontdekkingstocht in Voorst en vind zo de leukste activiteiten en winkeltjes. Vind hier tips en inspiratie voor je actieve dagje uit. Bezoek de wekelijkse warenmarkt in Twello en combineer je bezoek met een dagje shoppen. Of kies voor een van de gezellige activiteiten op Recreatiegebied Bussloo. Wil je een dagje relaxen? Ook dat is mogelijk aan de recreatieplas bij Thermen Bussloo.

Overzicht van evenementen

Wil je weten of er nog een leuk een concert is of wanneer je toch ook maar weer die open tuindag kan? In het evenementenoverzicht vind je alle activiteiten in de gemeente Voorst.

Bekijk alle evenementen

Winkelen

Het winkelcentrum van de gemeente Voorst vind je in Twello. In de dorpen rond Twello vind je de boerderijen met hun streekwinkels en typisch Veluwse streekproducten. Met meer dan 150 verschillende modemerken halen fashion lovers hun hart op bij ModeMall Piet Zoomers in Wilp.

Winkel hier verder

Activiteiten Recreatiegebied Bussloo

Zwemmen, duiken, waterfietsen, kanoën, surfen of sterrenkijken, het kan allemaal op en langs de recreatieplas Bussloo. Hou je je voeten liever droog kies dan voor een strandactiviteit als beachvolleybal of zonnebaden. Zoek je meer actie? Ga dan lekker los met pitch & putt, paintball of lasergamen. Bijtanken doe je in een van de vele leuke restaurantjes rondom de plas.

Ontdek de activiteiten

Thermen Bussloo

Dompel je onder in een wereld van wellness. Langer dan een dag genieten? Boek dan een kamer in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo.

Ontdek Thermen Bussloo