Ambachtelijke bakkerij Bril


In deze voormalige boerderij uit de eerste helft van de 19de eeuw is een winkel met bakkerij gevestigd. Tenminste vanaf 1852 wordt door de familie Bril al in dit pand gewoond en brood gebakken. De bakkerij is van generatie op generatie overgegeven.

In het twee eeuwen oude monumentale pand van bakkerij Bril wordt elke dag  op een ambachtelijke wijze gebakken.

De specialiteiten krentenbrood, gevulde koeken en speculaas zijn bekend in het hele land. In de bakkerij staan inmiddels de vijfde en zesde generatie bakkers Bril hun specialiteiten te bakken. Tevens kunnen klanten van heinde en ver in de koffie-en theeschenkerij een kopje koffie en één van de specialiteiten nuttigen en een kijkje in de bakkerij nemen.

Openingstijden

  • Elke maandag 07.30 - 17.30 uur
  • Elke dinsdag 07.30 - 17.30 uur
  • Elke woensdag 07.30 - 17.30 uur
  • Elke donderdag 07.30 - 17.30 uur
  • Elke vrijdag 07.30 - 19.00 uur
  • Elke zaterdag 07.30 - 17.00 uur
  • Elke zondag gesloten

Locatie