De Kribbe


De Kribbe is een sfeervolle horecagelegenheid met een taartenbakkerij en museum op een unieke locatie in de IJsselvallei, op de Wilpse Klei. In het buitengebied van Wilp, met de IJssel op een steenworp afstand. Een plek om even te onthaasten.

Geniet binnen of op het ruime terras van koffie met huisgemaakte taart, lunch of borrel. Op reservering is een high tea ook mogelijk. Op de menukaart zijn diverse streekproducten terug te vinden. Voor de liefhebber is er het museum met landbouwwerktuigen, dit geeft een mooi beeld van de geschiedenis van het oude boerenland.

Groepen.
Op reservering biedt De Kribbe ook ruimte voor groepen, om iets te vieren of om te vergaderen. Bij mooi weer is het achterterras met de oude walnotenboom de perfecte locatie voor een ceremonie, receptie, borrel of diner.

Knooppunt 17.
De Kribbe bevindt zich bij fietsknooppunt 17. Er lopen prachtige wandel- en fietsroutes langs dit punt. Bij knooppunt 17 ligt ook de toegangsweg naar het Dommerholtsveer waar je de oversteek naar Gorssel kunt maken. Het voet- en fietsveer vaart van eind april tot eind oktober.

Openingstijden

  • Openingstijden mei t/m september: dagelijks van 10.00-17.00 uur.
    Openingstijden oktober t/m april: vrijdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur.

Locatie