Pantry Wilp


De onbemande streekwinkel heeft een groot aanbod van lokale streekproducten. je kan hier dagelijks tussen 06.30 tot 23.50 uur je lokale boodschappen doen.

Hoe je consumenten van lekker vers uit de streek kan laten genieten, dat weet ondernemer Lukas Lagerweij uit Wilp als geen ander. Hij heeft ee…

Hoe je consumenten van lekker vers uit de streek kan laten genieten, dat weet ondernemer Lukas Lagerweij uit Wilp als geen ander. Hij heeft een onbemande streekwinkel ingericht op een centrale plek in Wilp, waar een keur aan streekproducten te koop is zoals zuivel, groente, fruit, vlees, kaas, eieren en nog veel meer moois van boeren uit de buurt. Wat je nodig hebt is een app op je telefoon waar je mee naar binnen kunt om te winkelen en je spullen direct af te rekenen. In de app staat ook het actuele productaanbod van aangesloten boeren en leveranciers. Nieuw en gedurfd is het concept zeker. Meer lokaal eten, daar zijn ze in de IJsselvallei wel van dus dat komt goed uit. Met de Pantry is er altijd vers van dichtbij en bovendien een eerlijke prijs voor de boer. Ben je in de buurt, neem dan een tas vol lekkers mee voor onderweg of thuis. Gegarandeerd smullen!

Download de Pantry app via de Apple App Store of via de Google Play Store.

Openingstijden

  • Dagelijks geopend van 07.00 - 23.00 uur.

Locatie