Hello Twello


HelloTwello heeft een milieuvriendelijk natuurhuis en een kleinschalige camping. Het natuurhuis en camping liggen in het prachtige IJssellandschap. Je geniet hier in alle rust van je vakantie terwijl Hanzestad Deventer om de hoek ligt.

Naast de fraaie ligging er is veel ruimte voor de natuur en voor elkaar. In samenwerking met landschapsbeheer Gelderland is een nieuw inrichtingsplan opgesteld en uitgevoerd. Bij de inrichting is gekeken naar de landschapsstructuren die rond 1900 in het gebied aanwezig waren. Het buitenterrein is ingedeeld naar de natuurlijke inrichting, daardoor heeft het natuurhuis en camping veel charme en ruimte voor de bezoekers.
Het natuurhuis wordt als geheel verhuurd. De mini camping heeft zeer ruime kampeerplaatsen met aparte sanitaire voorzieningen. De kampeerplaatsen liggen op verschillende veldjes omzoomd door heggen. Het gezamenlijk huren van het natuurhuis en kampeerplaatsen is ook mogelijk en zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten voor grotere groepen. Het natuurhuis heeft ook nog een grote vergaderruimte die geschikt is voor zakelijk bijeenkomsten, workshops en cursussen.

Locatie