Restaurant Pijnappel


Restaurant Pijnappel, gelegen in het “centrum” van het gezellige dorp Klarenbeek op de Veluwe, heeft haar gasten van alles te bieden. Gé, Lucienne en Gido Pijnappel, zijn verantwoordelijk voor alle feestelijke en culinaire activiteiten bij Pijnappel.

Samen met hun enthousiaste medewerkers zorgen zij ervoor dat hun gasten opgewekt en op informele wijze genieten van hun diner, Gelderse koffietafel, koud en warm buffet, verjaardag, vergadering of huwelijksfeest.

Restaurant Pijnappel beschikt over diverse kleine en grote sfeervolle ruimtes.
De sfeer, de ideale ligging, in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, en de Klarenbeekse gemoedelijkheid maken dat een bijeenkomst bij hen altijd geslaagd is. De grote eigen parkeerplaats maakt het plaatje compleet.

Zij zijn op afspraak alle dagen open voor de volgende  groeps-bijeenkomsten: diner, broodbuffet,  vergaderingen, stamppotbuffet voor minimaal 20 personen en koud en warm buffet voor minimaal 25 personen.

Openingstijden

  • Openingstijden: Maandag tot en met zondag, alleen op afspraak voor groepen vanaf 20 personen.
    Van april tot oktober voor passanten open van woensdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur voor koffie met gebak, drankje, hapje en een kleine lunch.

Locatie