Voorstercadeaubon - Meld je nu ook aan!

Waarom meedoen met de Voorstercadeaubon?

De Voorster Cadeaubon is er voor de inwoners en ondernemers van gemeente Voorst. Een lokaal cadeau om te geven of te krijgen waarmee je de lokale ondernemers steunt! Deze pagina is er voor ondernemers die zich aan willen melden voor de cadeaubon.

Koop lokaal!

De behoefte van consumenten om lokaal te kopen blijft onverminderd groot. De Voorster Cadeaubon springt in op deze trend en heeft als doel om de lokale ondernemer een extra boost te geven.

Meedoen? 
Wil je als ondernemer meedoen met de Voorster Cadeaubon, stuur dan een e-mail met de de naam van je bedrijf en je gegevens naar bezoek@voorst.nl of bel naar: 0571-27 99 11

Voordelen voor ondernemers:

 • Meeliften op de lokale cadeaukaart
 • Omzet op korte en lange termijn
 • Meeliften op maatschappelijke loyaliteit
 • Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf
 • Marketing- en communicatiepakketen

Bijdragen aan economische vitaliteit:
Voor zowel inwoners, ondernemers als de gemeente Voorst is het cruciaal dat de gemeente vitaal blijft. De aanwezigheid van winkels, horeca en recreatieve ondernemingen is essentieel om de dorpskernen leefbaar te houden. Om deze vitaliteit te behouden, is het van belang dat inwoners lokaal blijven kopen. De Voorster Cadeaubon is een initiatief om inwoners en ondernemers te stimuleren lokaal te winkelen en zo bij te dragen aan de vitaliteit van hun leefomgeving.

Meedoen? Stuur ons een mail

Voorwaarden om mee te doen

Om mee te doen aan de Voorster Cadeaubon moet je als ondernemer aan de onderstaande voorwaarde voldoen:
 1. Deelname aan de Voorster Cadeaubon is alleen mogelijk wanneer er fysiek een winkel, werkplaats of verkooppunt aanwezig is, die minimaal één dag per week geopend is. Omdat de cadeaubon niet digitaal wordt uitgegeven, is het niet mogelijk om als webshop deel te nemen.
 2. Als deelnemer moet je binnen de gemeente Voorst een winkel, werkplaats of verkooppunt hebben. Ondernemers van buiten de gemeente Voorst kunnen alleen deelnemen wanneer ze toestemming hebben van de stichting..
 3. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar bezoek@voorst.nl. Vermeld in de mail je bedrijfsgegevens, contactgegevens en een korte omschrijving van je bedrijf en het aangeboden assortiment.
 4. Als ondernemer ben je verplicht de cadeaubon te accepteren bij deelname.
 5. Afmelden voor deelname aan de bon moet schriftelijk gebeuren door een e-mail te sturen naar bezoek@voorst.nl. Na twee weken is de afmelding doorgevoerd, waarna je de bon niet meer hoeft aan te nemen.
 6. Per ingeleverde cadeaubon. In het eerste jaar wordt er geen commissie ingehouden op de bon. Deelname aan de cadeaubon is in het eerste jaar kosteloos voor de ondernemer.
 7. De bedoeling is dat de uitrol en lancering van de cadeaubon  op 1 september 2024 plaats zal vinden. 
 8. De cadeaubon start bij een minimale deelname van 25 lokale ondernemers.

Voorwaarden cadeaubon

Voor de consument gelden een paar simpele voorwaarden bij de aanschaf van een Voorster Cadeaubon:
 1. De Voorster Cadeaubon is verkrijgbaar in waarden van € 10,- en € 25,- en alleen verkrijgbaar bij de door de organisatie aangewezen verkooppunten.
 2. De Voorster Cadeaubon moet door de consument in één keer worden besteed. Het is niet mogelijk om de cadeaubon in delen te gebruiken. Ook krijg je geen geld of een tegoedbon terug als je de bon niet volledig besteedt.
 3. De Voorster Cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor geld of andere cadeau- of tegoedbonnen.
 4. De Voorster Cadeaubon is twee jaar geldig na de uitgiftedatum
 5. De Voorster Cadeaubon is alleen te besteden bij deelnemende ondernemers. Een lijst met deelnemende ondernemers is te vinden op de website www.bezoekvoorst.nl/voorstercadeaubon.
 6. De verkoper noteert de uitgiftedatum op de bon bij verkoop.
 7. De bon is bij minimaal 25 ondernemers in de gemeente Voorst te verzilveren

Organisatie

De Voorster Cadeaubon wordt uitgegeven door Gemeente Voorst. in de nabije toekomst wordt een apasrte stichting (Stichting Voorster Cadeaubon) opgericht om de organisatie ana over te dragen. De gemeente en de stichting kennen geen winstoogmerk. Het betreft een initiatief vanuit de gemeente Voorst met als doel het bevorderen van de lokale economie. De Voorster Cadeaubon geeft inwoners van gemeente Voorst een extra mogelijkheid om lokaal te kopen.

 

Organisatiegegevens:
Organisatie: Gemeente Voorst
Vestigingsadres: H.W. Iordensweg 17, 7391 KA Twello
Correspondentieadres: idem
Telefoonnummer: 0571-27 99 11 (bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).
E-mailadres: bezoek@voorst.nl
 

Contact:
Voor vragen of deelname neem contact op met Jascha Jongeneel (medewerker Bezoek Voorst). E-mail:  j.jongeneel@voorst.nl. Of bel op: 0571-27 99 11 (bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).

Klik hier om je aan te melden

Veelgestelde vragen

Het is begrijpelijk als je als ondernemer nog met vragen zit. Hieronder hebben we een paar veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Waar kan ik bij mij ingeleverde bonnen inleveren?

Bonnen kunnen ingeleverd worden bij het informatiepunt van Bezoek Voorst (adres Marktplein 5, 7391 DE Twello). Dit kan op locatie of door de ingeleverde bonnen per post op te sturen. Na ontvangst van de bonnen wordt het bedrag binnen veertien werkdagen door de stichting overgemaakt.  

Waar moet ik als ondernemer rekening mee houden wat betreft persoonsgegevens en AVG?

De stichting verzoekt je als ondernemer om geen privacygevoelige gegevens zoals adres en/of contactgegevens van de afnemer op de bon te zetten.

Zijn er (extra) kosten verbonden aan deelname met de Voorster Cadeaubon? 

In het eerste jaar (tot september 2025) is deelname geheel kosteloos.  

Zijn er in de toekomst nog kosten verbonden aan de deelname? 

In het eerste jaar betaalt Bezoek Voorst de commissiekosten. Na het eerste jaar is het de bedoeling dat de stichting op eigen benen gaat staan en er, om alles draaiende te houden, commissie wordt gerekend per ontvangen bon. Die kosten zijn tegen die per bon ingeleverde bon 1,00 euro. Van die euro gaat 50 cent naar de verkoper van de bonnen en 50 cent naar de stichting. Overigens is het de bedoeling dat eventuele winsten voor de stichting terugvloeien naar de deelnemende ondernemers. 

Ik heb een onderneming buiten de gemeente. Kan ik dan ook meedoen met de Voorster Cadeaubon? 

Meedoen met de Voorster Cadeaubon met een vestiging buiten de gemeente is onder voorwaarden mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld als je als ondernemer net over de grens zit van de gemeente of als je meerdere vestigingen hebt waaronder een vestiging buiten de gemeente. 

Ik heb een andere vraag over de cadeaubon, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Neem dan contact op met Jascha Jongeneel (medewerker Bezoek Voorst). E-mail:  j.jongeneel@voorst.nl. Of bel op: 0571-27 99 11 (bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).