Trekkertrek


Lokale rijders strijden deze dag om de eerste plaats in hun klasse. De deelnemers proberen met hun trekker een sleepwagen welke steeds meer weerstand geeft de 100 meter te behalen.

Er wordt in een groot aantal klasses gestreden om de eerste plek. Naast de standaard trekkers die zo van het land komen zijn er ook een aantal klasses met speciaal geprepareerde trekkers. In deze (hobby)sportklasses zijn de trekkers motorisch aangepast zodat ze grote vermogens hebben en met zwarte rookpluimen over de baan rijden. In deze klasse is spektakel gegarandeerd.

Voor de kleinsten zal er op het terrein weer een springkussen zijn en kan de iets oudere jeugd een zakcentje bijverdienen door lege flesjes in te leveren. Er zal ook weer een snackwagen zijn om de hongerige magen te vullen. 

Dankzij de enthousiaste leden van van Jong Gelre die deze dag helpen is dit evenement elk jaar een groot succes en kunnen de rijders hun wedstrijd rijden en het publiek langs de baan onder het genot van een drankje genieten van het geweld op de baan.

Contact

Wedstrijdterrein
Twelloseweg t.h.v. nr 49
7396 BK Terwolde
Plan je route

Openingstijden

  • Zaterdag 20 april 2024 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 5,00

Locatie