Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Avond Fiets4daagse


Jong en oud kunnen meedoen aan dit evenement. Je hoeft geen geoefende fietser te zijn, want je kunt elke dag kiezen uit verschillende afstanden: een korte route van rond de 14 tot 15 kilometer of een langere route van rond de 30 tot 35 kilometer.

De Avondfiets4daagse commissie van de ETT heeft voor 2024 nieuwe routes door en rondom Twello gemaakt. Dit jaar worden er iedere avond een korte en een lange afstand aangeboden. De korte (maar nog steeds uitdagende) routes variëren van 14 tot 15 kilometer en zijn ook voor ouders met kinderen goed te doen. De langere routes, ook wel de 4 windstreken genoemd, variëren van 30 tot 35 kilometer. Een uitdaging voor de sportieve fietser en niet te vergeten de e-biker.

De routes zijn te volgen via de ANWB Fiets knooppunten en worden op duidelijke kaartjes weergegeven. Iedereen fietst op zijn eigen tempo. Heb je geen fiets maar wel een scootmobiel? Ook dan kun je gewoon meerijden.

Openingstijden

  • Elke dag kan er worden gestart van 18.30 tot 19.00 uur.

Prijzen

  • Last minute€ 5,00 Ook een losse avond meefietsen is mogelijk, je betaalt dan € 2,00 per avond.
  • Voorverkoop€ 4,00 De voorverkoop is van 25 mei t/m 3 juni (17.00 uur), bij Jumbo Binnendijk (infobalie), Michiel de Ruyterstraat 101, Twello. Met het inleveren vand it deelnamebewijs op maandag 5 juni ontvang je de 4 routekaartjes.

Locatie