Niebroekerpad KIDS

(3,0 km)

  • Download GPX

Het Niebroekerpad KIDS is een wandelroute voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. De route is ca. 3 kilometer lang en loopt door het boerenland van Nijbroek.

Klompenpad Kids laat kinderen spelenderwijs kennismaken met het landschap en de dieren die er leven. De Kidsroute heeft allerlei natuurlijke speelelementen, zoals een wilgentenenhut, een blotevoetenpad en voelkasten, prachtig gemaakt door de vrijwilligersgroep van het Niebroekerpad KIDS. Alle zintuigen worden onderweg geprikkeld! 

Deze met oranje bordjes gemarkeerde route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de openstellingsborden die je aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik op www.klompenpaden.nl.

Voor meer informatie over deze en andere Klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app voor iOS of Android.

Dit ga je zien

Startpunt: Dorpsplein
Nijbroek
1

La Confiance

Geersepad 5
Nijbroek
La Confiance
Eindpunt: Dorpsplein
Nijbroek